Libnet.ro
UNICEF

18:30

Simona Halep: Visul meu este sa ajung la Turneul Campioanelor

Antena3 Antena3,
Simona Halep: Visul meu este sa ajung la Turneul Campioanelor

Si-a indeplinit visul de a ajunge intre cele mai bune zece jucatoare ale lumii, apoi pe cel de a juca un sfert de finala la un turneu de Grand Slam. Ba chiar si-a imbunatatit aceste performante. Simona Halep a. continuă pe Antena3

Simona Halep, pregatita pentru turneul american. US Open, principalul obiectiv

Simona Halep se pregateste pentru deplasarea in SUA, acolo unde va participa la celei trei mari turnee americane, printre care si US Open. Halep a semnat un contract de sponsorizare cu Dedeman, eveniment la care si-a facut publice obiectivele pentru perioada urmatoare.

Simona Halep: Sunt complet refacuta si pregatita pentru sezonul american

Jucatoarea de tenis Simona Halep, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca este complet refacuta din punct de vedere fizic si pregatita pentru sezonul american, unde va incerca sa-si apere punctele pentru a se mentine in topul WTA, transmite Mediafax.

Ideea parteneriatului Simona Halep - Dedeman s-a nascut pe terenul de tenis. Bogdan Enoiu a intermediat proiectul

Ideea parteneriatului dintre retailerul Dedeman si sportiva Simona Halep a aparut in timpul unei partide de tenis a lui Dragos Paval, seful retailerului de bricolaj, cu Bogdan Enoiu, directorul agentiei de publicitate McCann-Erickson.

Simona Halep spune ca s-a refacut complet: Voi incepe in curand antrenamentele pentru sezonul american

Romanca Simona Halep spune ca si-a revenit complet din punct de vedere fizic, declarand, miercuri, ca se simte pregatita pentru sezonul american, scrie Mediafax. La inceputul lunii august voi pleca in.

Parteneriat cu Simona Halep. Dedeman construieste cate un teren de tenis pentru fiecare magazin nou deschis

Dedeman, compania patronata de catre antreprenorii romani Dragos Paval si Adrian Paval, in prezent cel mai mare retailer in bricolaj, a incheiat un parteneriat cu Simona Halep, cea mai bine clasata jucatoare de tenis din Romania, locul 3 WTA, in urma.

Simona Halep a castigat in acest an mai multi bani din tenis decat numarul 1 mondial, Serena Williams

Simona Halep a depasit-o, anul acesta, pe Serna Williams, numarul unu mondial, in ceea ce priveste sastigurile din tenis, relateaza Capital. in acest sens, cand a jucat finala la Roland Garros si semifinale la.

Simona Halep, mai bogata cu 500.000 de euro! Romanca semneaza cu Dedeman, Eugenie Bouchard e imaginea Coca-Cola! Unde se face diferenta

Simona Halep va semna miercuri un parteneriat de sponsorizare cu cea mai puternica firma de bricolaj din Romania. Asocierea nu e chiar deplasata, considera specialistii de pe piata de publicitate.

Simona Halep si Ilie Nastase se vor confrunta pe terenul de tenis, la sfarsitul acestei saptamani, intr-un meci demonstrativ

Simona Halep si Ilie Nastase se vor confrunta, in acest sfarsit de saptamana, in cadrul unui meci demonstrativ organizat la Busteni. Partida pe care o vor disputa cei doi romani, cu incepere de la ora.

Simona Halep si Ilie Nastase, protagonistii unui meci demonstrativ

Simona Halep si Ilie Nastase vor sustine un meci demonstrativ, cu ocazia inaugurarii unei arene de tenis, construite la Busteni, in cadrul unui proiect european.

Simona Halep joaca un meci demonstrativ cu Ilie Nastase

Jucatoarea Simona Halep va sustine un meci demonstrativ de tenis contra primului lider ATP, Ilie Nastase, in cadrul unui eveniment care va avea loc vineri, 25 iulie, in statiunea montana Busteni.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )