Libnet.ro
UNICEF

18:00

Social-democratul Ovidiu Cretu a obtinut un al treilea mandat consecutiv la primaria municipiului Bistrita: PSD, majoritate in Consiliul Local si in Consiliul Judetean

B1 B1,
Social-democratul Ovidiu Cretu a obtinut un al treilea mandat consecutiv la primaria municipiului Bistrita: PSD, majoritate in Consiliul Local si in Consiliul Judetean

PSD a castigat Primaria Bistrita, precum si majoritatea in Consiliul Local si Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, potrivit rezultatelor partiale ale scrutinului de duminica, informeaza Stirile. continuă pe B1

Cine este Ilie Bolojan, unul dintre cei mai respectati primari din Romania, liberalul care a obtinut al treilea mandat in fruntea Oradei

Ales primarul municipiului Oradea in anul 2008 din primul tur cu 50,3% din voturi, iar in 2012 reales pentru al doilea mandat cu 66,02% din voturi, Ilie Bolojan 47 de ani) a castigat si cel de-al treilea mandat de primar al Oradei cu aproape 71%. Este un liberal autentic, astfel ca nu si-a pus niciodata problema trecerii la alt partid, iar despre tentatie nici nu poate fi vorba.

ALEGERI LOCALE 2016. Al V-lea mandat consecutiv pentru primarul comunei cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania

Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, social-democratul Gheorghe Damian, a castigat cel de-al V-lea mandat consecutiv, cu 85%, reprezentantii PSD obtinand noua din cele 11 mandate de consilier local.

Vasile Paval (PSD) a castigat al treilea mandat de primar al Vasluiului - numaratoarea paralela

Primarul social-democrat al Vasluiului, Vasile Paval, ar fi castigat, potrivit numaratorii paralele a partidului, al treilea mandat la primaria municipiului resedinta de judet. Potrivit rezultatelor transmise de formatiunea social-democrata, citate de Agerpres, in jumatate dintre sectiile de votare din Vaslui, Vasile Paval a obtinut peste 70% dintre voturile vasluienilor prezenti la urne.

Rezultate partiale: Social-democratul Decebal Fagadau castiga alegerile pentru Primaria Constanta

Primaria Constanta va fi condusa in urmatorii patru ani de social-democratul Decebal Fagadau care, potrivit rezultatelor partiale anuntate de CURS, a obtinut 33% dintre voturi, informeaza.

PSD-istul Victor Dragusin obtine al treilea mandat de primar al orasului Alexandria

Candidatul PSD Victor Dragusin a castigatal treilea mandat de primar al municipiului Alexandria. Potrivit numaratorii paralele realizata de partidin peste jumatate dintre sectiile de.

Alegeri locale 2016. Primarul din Vaslui care a castigat al treilea mandat, desi a fost condamnat de doua ori in ultimii doi ani

Alegeri locale 2016. Grigore Lefter 62 ani), candidatul PSD pentru functia de primar al comunei Osesti a castigat alegerile, adjudecandu-si cel de-al treilea mandat, desi in ultimii doi ani a fost gasit vinovat de savarsirea mai multor infractiuni in legatura cu serviciul si fraude cu fonduri europene.

Liberalul Catalin Flutur a castigat al treilea mandat la Primaria Municipiului Botosani

Liberalul Catalin Flutur a castigat al treilea mandat la Primaria Municipiului Botosani, informeaza Adevarul. Dupa numaratoarea voturilor, Catalin Flutur a fost votat de 17. 684 dintre alegatori,.

PSD castiga primaria Vaslui: Vasile Paval castiga al treilea mandat de edil

Candidatul PSD, Vasile Paval, a castigat al treilea mandat de primar in Vaslui cu un procent de 74%. Victoria acestuia era asteptata deoarece este catalogat foarte popular in Vaslui,.

Bihor: Primarul in functie, Ilie Bolojan a castigat detasat al treilea mandat, cu 71% din voturi - numaratoare paralela

Numaratoarea paralela a PNL arata ca primarul Ilie Bolojan a castigat cel de al treilea mandat la conducerea Primariei Oradea, cu un scor de 71%, a anuntat Anca Sas, purtatorul de cuvant al primariei.

Primarul din Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, anunta ca a obtinut aproximativ 80% din voturi

Primarul municipiului Blaj, liberalul Gheorghe Valentin Rotar, a anuntat pe o retea de socializare ca a castigat cel de-al treilea mandat consecutiv cu aproximativ 80% din voturi, transmite.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )