Libnet.ro
UNICEF

16:30

Sorin Grindeanu, intrebat daca Liviu Dragnea i-a cerut sa nu dea OUG 14: Astazi nu detaliem (VIDEO)

B1 B1,
Sorin Grindeanu, intrebat daca Liviu Dragnea i-a cerut sa nu dea OUG 14: Astazi nu detaliem (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a vorbit, in conferinta de presa pe care a sustinut-o miercuri dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament, despre controversata perioada de la inceputul. continuă pe B1

Sorin Grindeanu, replica pentru Liviu Dragnea: A mangaiat cineva ghipsul sistemului ca sa scape de dosare?(VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a revenit la microfonul Parlamentului dupa discursul liderilor politici, de unde a lansat un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea. Oricine ar fi fost sau ar putea sa vina viitor.

Radu Tudor, despre adevarata semnificatie a zilei de 15 Martie 1848: Daca Liviu Dragnea nu a invatat la scoala...

Negocierile pentru motiunea de cenzura s-au dat peste cap marti dimineata. UDMR a decis sa puna conditii imposibile, iar Liviu Dragnea nu mai vrea sa accepte legile cerute de Uniune. Jurnalistul Radu.

Unde s-a baricadat Liviu Dragnea, inainte de motiunea de cenzura

De la declaratiile care ii cerea lui Sorin Grindeanu sa demisioneze, Liviu Dragnea a disparut total. Sunt deja doua zile de tacere din partea liderului PSD. Liviu Dragnea duce negocierile, cel mai probabil,.

Grindeanu: PSD nu inseamna Liviu Dragnea, nici Sorin Grindeanu. Voi ramane in PSD. Aceasta nebunie politica ar putea duce la pierderea guvernarii

PSD nu inseamna Liviu Dragnea, nici Sorin Grindeanu, acest partid trebuie sa ramana, unit, a spus Grindeanu, adaugand ca va ramane in partid. PSD nu trebuia sa treaca prin aceasta incercare, sa-si dea jos un guvern pentru ca vrea un singur om, a adaugat premierul demis miercuri de parlament.

Victor Ponta: Sorin Grindeanu a devenit prim-ministru si Dragnea nu poate accepta acest lucru

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat, la postul de televiziune Realitatea TV, ca liderul social-democratilor nu poate accepta faptul ca Sorin Grindeanu a devenit prim-ministru si nu va accepta acest lucru nici de la viitorul premier.

VIDEO Sorin Grindeanu, conferinta de presa la Guvern: Exista suficienti colegi acum care nu sunt de acord cu modul in care Liviu Dragnea conduce partidul. Daca motiunea de cenzura va trece, suntem la mana presedintelui Iohannis. Riscam sa ajungem la aleg

Premierul Sorin Grindeanu sustine, la aceasta ora, o conferinta de presa la Palatul Victoria. Grindeanu a inceput conferinta spunand ca Sunt de 20 de ani in politica, dar sunt convins ca nici eu, nici dumneavoastra, nu ne-am mai confruntat cu o situatie atat de bizara. Este tot ce se putea intampla mai rau intr-un moment in care Romania are crestere economica si deschidere in cancelariile occidentale. ) Ne aflam aici datorita puterii exclusive a lui Liviu Dragnea de a avea toata puterea intr-o singura mana. Intrebat ce sanse are ca motiunea initiata de PSD impotriva propriului Guvern sa fie respinsa, Grindeanu a raspuns ca Exista suficienti colegi acum care nu sunt de acord cu modul in care Liviu Dragnea conduce partidul. Daca motiunea de cenzura va trece, suntem la mana presedintelui Iohannis. Toti colegii mei trebuie sa stie ca fiecare bila in favoarea motiunii inseamna mai putina putere pentru PSD si mai multa pentru domnul Iohannis. Va amintesc ca in 2015 PSD a mers la Cotroceni cu propunerea de premier Liviu Voinea. A fost ales domnul Dacian Ciolos. Exista riscul sa ajungem la alegeri anticipate.

Sorin Grindeanu: Am avut o intalnire cu Dragnea, mi-a cerut sa demisionez / Lucrul asta nu e posibil, mergem la vot

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri dimineata ca a avut o intalnire cu seful sau pe linie de partid, Liviu Dragnea, care i-a cerut sa demisioneze, insa lucrul acesta nu e posibil.

Cine ar putea sa-i ia locul lui Sorin Grindeanu, daca va trece motiunea. Lista surpriza a lui Liviu Dragnea

In cazul in care motiunea va trece, Liviu Dragnea are pregatita o lista scurta de posibili premieri. Antena 3 i-a prezentat pe cei care ar putea sa-i ia locul lui Sorin Grindeanu la Palatul Victoria,.

Ultima declaratie a lui Sorin Grindeanu, inainte de votul motiunii de cenzura

Sorin Grindeanu a facut o ultima declaratie inainte de a intra in sala de plen. Premierul sustine ca a avut o intalnire cu Liviu Dragnea care i-a cerut din nou demisia. Nu am avut o.

Grindeanu: Am acceptat sa fiu premier si pentru ca Liviu Dragnea mi-a promis ca este prietenul meu

Sorin Grindeanu, premierul Romaniei, a declarat miercui, in plenul Parlamentului, la dezbaterea motiunii de cenzura, ca, daca in prima faza a refuzat sa fie premier, a acceptat ulterior pentru ca cei din PSD l-au indemnat, dar si pentru ca Liviu Dragnea i-a promis ca este prietenului lui.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )