Libnet.ro
UNICEF

23:00

Sotii Iohannis nu mai sunt proprietarii casei din centrul Sibiului

România Liberă România Liberă,
Sotii Iohannis nu mai sunt proprietarii casei din centrul Sibiului

Administratia Judeteana a Finantelor Publice AJFP) Sibiu a solicitat, in data de 25 martie, radierea din cartea funciara a dreptului de proprietate al sotilor Iohannis, in cazul imobilului din centrul Sibiului pierdut in instanta anul trecut. continuă pe România Liberă

Iohannis are probleme cat casa: Administratia Financiara a cerut radierea dreptului de proprietate al sotilor Iohannis asupra imobilului din centrul Sibiului (VIDEO)

Administratia Judeteana a Finantelor Publice Sibiu a solicitat pe 25 martie radierea din cartea funciara a dreptului de proprietate al sotilor Iohannis in cazul imobilului din centrul Sibiului pe care.

Victor Ponta, replica acida pentru casa din Sibiu pierduta de Klaus Iohannis: Mai are 5 la fel si oricum sta foarte putin in Romania!

Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj ironic la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dat afara de ANAF dintr-un imobil din centrul Sibiului, pierdut inca de anul trecut in instanta.

Ion Cristoiu: Sotii Iohannis turisti de lux, pe banii nostri, la Festivalul Ciresilor infloriti de la Washington!

Jurnalistul Ion Cristoiu a dezbatut pe blogul sau in Gandul de duminica vizita oficiala a presedintelui Iohannis in Stratele Unite ale Americii, vizita care s-a transformat dupa.

Muncim pe bani putini: Romanii, printre cei mai prost platiti angajati din Uniunea Europeana

Angajatii romani sunt printre cei mai prost platiti din Uniunea Europeana, Romania si Bulgaria inregistrand cele mai scazute costuri ale fortei de munca. Cu o medie de cinci euro pe ora, castigam de cinci ori mai putin majoritatea membrilor UE, se.

Copenhaga, in topul oraselor cu cel mai scump transport public din lume (FOTO)

In urma unei statistici cu privire la pretul celor mai scumpe bilete pentru transportul in comun, Copenhaga se situeaza pe locul intai. Pentru un bilet de autobuz, tramvai sau metrou,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )