Libnet.ro
UNICEF

21:00

Sova: Klaus Iohannis nu poate fi vicepremier. S-ar schimba structura Guvernului

Antena3 Antena3,
Sova: Klaus Iohannis nu poate fi vicepremier. S-ar schimba structura Guvernului

Ministrul Marilor Proiecte Dan Sova a afirmat, vineri, intr-o interventie telefonica la Esential ca, potrivit unor chestiuni de natura tehnica, Klaus Iohannis nu poate fi vicepremier in contextul actual, el. continuă pe Antena3

Dan Sova: Klaus Iohannis nu poate fi vicepremier pe probleme economice. Este de discutat si problema legalitatii ocuparii concomitente a functiei de ministru si de primar

Ministrul Dan Sova afirma ca liberalul Klaus Iohannis nu poate fi vicepremier pe probleme economice, deoarece acest lucru ar presupune schimbarea structurii guvernului si un vot de incredere in Parlament, ceea ce ar putea genera o noua perioada de instabilitate.

Reactie oficiala PSD: Nu e clar daca Iohannis poate fi si vicepremier; Guvernul nu are ...

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat, vineri, ca nu este clar daca Klaus Iohannis poate fi si vicepremier, el exprimandu-si speranta ca dorinta PNL de a-l propune vicepremier nu va crea anumite probleme procedurale, intrucat Guvernul nu are nevoie de instabilitate, relateaza Mediafax. Domnul Iohannis este un om de valoare si poate fi un castig pentru guvern. Nu este clar daca poate fi si vicepremier. Sper ca dorinta PNL de a-l numi pe domnul Iohannis si vicepremier sa nu .

Purtatorul de cuvant al PSD: Iohannis poate fi un castig pentru Guvern, dar nu este clar daca poate fi si vicepremier

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, este de parere ca primarul Sibiului, Klaus Iohannis, poate fi un castig pentru Guvern ca ministru, dar nu este clar daca acelasi lucru se poate spune si pentru o.

Catalin Ivan (PSD): Iohannis poate fi un castig pentru Guvern; nu este clar daca poate fi si vicepremier

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, considera ca primarul Sibiului, Klaus Iohannis, ar putea fi un castig pentru Guvern din functia de ministru, mentionand ca nu este clar daca acesta poate fi si vicepremier, Iohannis fiind propus pentru cele doua posturi de PNL, scrie Agerpres.

Klaus Iohannis, despre criticile liderilor PSD: Cand o sa imi zica Ponta ca nu pot fi vicepremier o sa raspund

Klaus Iohannis a declarat, vineri, cu privire la criticile unor lideri PSD potrivit carora el nu trebuie sa fie si vicepremier, ca acestea sunt niste pareri exprimate probabil asa, la proaspat. Potrivit.

Surse: Klaus Iohannis a acceptat nominalizarea ca vicepremier si ministru de Interne

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a acceptat, vineri, nominalizarea sa ca vicepremier si ministru de Interne, potrivit unor surse din conducereaPNL, citate de Mediafax. Liderii PNL i-au propus primarului.

Din culisele sedintei PNL: Cum si-a calculat Crin Antonescu sahul la PSD cu ajutorul lui Klaus Iohannis

Crin Antonescu a facut vineri patru numiri de noi ministri prin care a reusit sa-si securizeze portofoliile de ministri pe care le detine PNL in Guvernul Ponta si sa inalture presiunile social-democratilor facute asupra partidului sau. Surse de la varful PNL au explicat pentru Hotnews. ro ca strategia lui Antonescu a fost calculata pas cu pas, gandita de cateva saptamani si il avea in centru pe Klaus Iohannis. O prestatie onorabila in Guvern a lui Iohannis ca vicepremier ar spori problemele pentru Victor Ponta in perspectiva prezidentialelor: liderul PSD ar avea de contracarat inca un potential candidat cu imagine excelenta. Prima reactie publica a unui apropiat al lui Victor Ponta fata de numirea lui Iohannis: Mihai Sturzu seful tineretului PSD) - Vor trebui lamurite cateva aspecte tehnice legate de structura Guvernului. trebuie verificat juridic si cat de posibila este si acea suspendare din functia de primar, sa nu ne trezim cu alte probleme juridice.

Mihai Sturzu, despre numirea lui Klaus Iohannis: Un castig pentru Executiv. Sa fim atenti sa nu dam munitie suplimentara lui Traian Basescu

Deputatul PSD Mihai Sturzu, presedintele Tineretului Social-Democrat, a catalogat nominalizarea lui Klaus Iohannis in functiile de vicepremier si ministru de Interne un castig pentru Executivul lui Victor Ponta, insa sustine ca trebuie lamurite aspecte juridice.

Klaus Iohannis, propus la MAI: Un lucru extrem de important pentru mine e impunerea legii

Klaus Iohannis, propunerea PNL pentru functia de ministru al Internelor si de vicepremier, a declarat, vineri, in urma sedintei BPN, ca are un obiectiv foarte important pe care il va indeplini, si anume,.

Klaus Iohannis, propus la MAI: Un lucru extrem de important pentru mine e impunerea legii (VIDEO)

Klaus Iohannis, propunerea PNL pentru functia de ministru al Internelor si de vicepremier, a declarat, vineri, in urma sedintei BPN, ca are un obiectiv foarte important pe care il va indeplini, si anume,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )