Libnet.ro
UNICEF

11:30

Sova: Am luat decizia de a ma autosuspenda din functiile detinute in PSD

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sova: Am luat decizia de a ma autosuspenda din functiile detinute in PSD

Senatorul PSD Dan Sova a declarat, miercuri, ca a luat decizia de a se autosuspenda din toate functiile detinute in cadrul PSD si a sustinut ca votul din Senat ii va permite sa se apere asa cum se cuvine, daca dosarul sau va. continuă pe Wall-Street Ro

Dan Sova s-a autosuspendat din toate functiile detinute in PSD

Senatorul Dan Sova s-a autosuspendat miercuri din toate functiile detinute in cadrul Partidului Social Democrat, invocand evenimentele din ultimele zile. Dan Sova a scapat in cursul zilei de arestare dupa ce in Senat nu s-a intrunit numarul necesar de voturi in favoarea solicitarii DNA.

Dan Sova a anuntat ca se autosuspenda din toate functiile PSD

Dan Sova a declarat, miercuri, ca a luat decizia de a se autosuspenda din toate functiile detinute in cadrul PSD. Votul din Senat ii va permite sa se apere asa cum se cuvine, daca dosarul sau va ajunge in.

Dan Sova anunta ca se autosuspenda din toate functiile din PSD

Senatorul PSD Dan Sova a anuntat, miercuri, dupa votul din Parlament, ca se autosuspenda din toate functiile pe care le detine, in acest moment, in cadrul Partidului Social Democrat, conform unui comunicat de presa remis de PSD.

Dupa ce a scapat de arestul preventiv, Dan Sova a anuntat ca s-a autosuspendat din toate functiile detinute in PSD

Senatorul Dan Sova s-a autosuspendat miercuri din toate functiile pe care le detine in PSD, informeaza HotNews. ro. Anuntul a venit dupa ce Senatul a respins miercuri cererea DNA de incuviintare a arestarii.

Vlad Cosma a demisionat din functiile din PSD. Deputatul, cercetat in dosarul in care este arestat cumnatul premierului

Deputatul Vlad Cosma, cercetat pentru trafic de influenta in dosarul in care este arestat si Iulian Hertanu, si-a dat demisia din functiile de conducere pe care le avea in PSD, atat la nivel judetean, cat si.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )