Libnet.ro
UNICEF

07:00

Starea unor copii de la spitalul Marie Curie s-a agravat

Antena3 Antena3,
Starea unor copii de la spitalul Marie Curie s-a agravat

Starea de sanatate a majoritatii copiilor veniti din Arges si internati la Spitalul Marie Curie este usor ameliorata fata de ziua anterioara, insa in cazul unui copil starea s-a agravat si a necesitat. continuă pe Antena3

Treisprezece copii cu sindrom hemolitic-uremic, internati la Spitalul Marie Curie

ACTUALIZARE 11:09 Dr. Mihaela Balgradean: Starea copiilor cu sindrom hemolitic-uremic este ameliorata Starea copiilor internati la Spitalul Marie Curie cu sindrom hemolitic-uremic este ameliorata, a declarat joi and Seful sectiei de nefrologie, medicul Mihaela Balgradean, citat de Agerpres. *ACTUALIZARE 10:30 inca 13 copii internati in cursul noptii la spitalele din judetul Arges .

Verificari in cazul copiilor bolnavi din Pitesti. Politisti si procurori ridica documente de la Spitalul Marie Curie

Mai multi politisti si procurori s-au deplasata, vineri, la Spitalul Marie Curie din Capitala pentru a ridica documentele legate de cazul copiilor adusi din Arges, dar si sa vorbeasca cu parintii acestora. De asemenea, surse din cadrul Politiei au declarat ca au fost cerute documente si de la Apele Romane, DSP Arges, dar si de la trei mari distribuitori de apa din Arges. Verificarile vizeaza posibile infestare a apei.

Politistii ridica documente de la Spitalul Marie Curie, in cazul copiilor internati cu infectii puternice

Politistii bucuresteni ridica documente ale copiilor din Arges internati la Spitalul Marie Curie, cu infectii puternice.

Un copil a murit si alti 6, infectati cu bacteria E coli, sunt internati la Spitalul Marie Curie

Un copil a murit si alti 6, infectati cu bacteria Escherichia coli, sunt internati la Spitalul de Copii Marie Curie din Bucuresti, toti prezentand sindrom hemolitic-uremic, anunta Agerpres, citand surse medicale. Un copil a murit in urma complicatiilor date de infectia produsa de bacterie. Cinci dintre cei sase copii internati, cu varste de pana la 3 ani si doua luni, sunt din judetul Arges, iar unul este din Bucuresti.

Politistii au solicitat copii dupa foile de observatie ale micutilor din Arges internati la Marie Curie

Politistii au solicitat vineri copii ale foilor de observatie ale copiilor internati la Spitalul Marie Curie care prezinta acelasi diagnostic, a declarat, pentru Agerpres, managerul unitatii medicale Daniel Buzatu.

Alerta la Spitalul de Pediatrie din Pitesti dupa ce mai multi copii au fost diagnosticati cu sindrom hemolitic-uremic

Un copil din Arges, diagnosticat cu sindrom hemolitic-uremic la Spitalul de Pediatrie din Pitesti a murit la scurt timp dupa ce a fost transferat la spitalul Marie Curie din Bucuresti iar un altul, cu aceeasi boala, a fost transferat si el de la Pitesti in capitala, in urma cu doua zile, din cauza starii grave in care se afla.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )