Libnet.ro
UNICEF

07:15

Statele Unite ar putea trimite mai multe trupe in Siria

Antena3 Antena3,
Statele Unite ar putea trimite mai multe trupe in Siria

Statele Unite ar putea trimite mai multe trupe in Siria pentru a combate gruparea Statul Islamic SI) daca Washingtonul poate gasi si alte forte locale dispuse si capabile sa lupte impotriva jihadistilor, a. continuă pe Antena3

Trafic ingreunat de CEATA in mai multe judete si in Bucuresti

In mai multe zone ale tarii, traficul rutier se desfasoara, sambata, in conditii de ceata, potrivit Centrului Infotrafic.

Studentul care a injunghiat mai multe persoane in California NU a fost terorist, ci avea probleme personale

Studentul de religie islamica, impuscat de politia din California dupa ce a injunghiat mai multe persoane, nu avea motivatii teroriste.

Consiliul Concurentei vrea mai multe controale ale Politiei la asigurarile RCA

Consiliul Concurentei cere Directiei Rutiere din cadrul Politiei Romane sa efectueze mai multe controale in trafic, din cauza numarului mic de asigurari RCA incheiate, in special in sudul si sud-estul Romaniei.

Epidemia de holera din Irak se propaga rapid si ameninta mai multe tari din Orientul Mijlociu

Epidemia de holera declarata in Irak se propaga in Siria, Kuweit si Bahrain si risca sa se transforme intr-una regionala, in contextul in care milioane de pelerini siiti se pregatesc sa viziteze Irakul, a avertizat directorul UNICEF pentru Irak, Peter Hawkins.

Cum arata birourile unde ai mai multe locuri de relaxare decat de...munca

Telus este, in mod clar, pasionata de culori si animale ursi panda si fluturi, in special. Mai departe de acest lucru, ce uimeste la birourile furnizorului de suport tehnic este faptul ca 55% din toate incaperile sunt.

Mai multe companii petroliere anunta ca ieftinesc benzina si motorina

Agentia Nationala pentru Reglementare in Energetica ANRE) anunta ca a fost notificata de 14 companii petroliere privind intentia de afisa preturi mai mici la panou pentru comercializarea benzinei si motorinei.

Am tranzactionat cu 22% mai multe birouri, in primele noua luni

Suprafata totala a spatiilor de birouri tranzactionate, in Capitala, prin ESOP Consulting, a crescut cu 22% in primele noua luni fata de aceeasi perioada de anul trecut, rezultatul depasind media de 7% a pietei, ne-a declarat Alexandru Petrescu, managing partner al companiei de consultanta imobiliara. Cele mai active companii au fost din sectorul BPO business process outsourcing) si IT and C, acestea inchiriind suprafetele cele mai mari in acest an. Domnul Petrescu estimeaza ca, in 2015, vor fi livrati, in total, aproape 130. 000 mp de spatii de birouri, iar anul viitor vor fi incheiate lucrari la birouri in suprafata de peste 350. 000 de metri patrati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )