Libnet.ro
UNICEF

20:00

Statiile de metrou din Bucuresti vor purta nume de sportivi romani cu ocazia centenarului olimpismului

B1 B1,
Statiile de metrou din Bucuresti vor purta nume de sportivi romani cu ocazia centenarului olimpismului

Metrorex va schimba numele statilor de metrou cu numele unor sportivi romani cu ocazia Centenarului Olimpismului Romanesc. COSR a semnat un contract cu compania de transport, urmand ca in subteran sa apara si. continuă pe B1

Statiile de metrou vor purta nume de sportivi romani cu ocazia centenarului olimpism

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman a anuntat, duminica, printr-un comunicat remis Mediafax, ca a incheiat un parteneriat cu Metrorex, iar statiile de metrou vor purta si numele unor sportivi romani cu ocazia Cen.

Statiile de metrou vor purta nume de sportivi romani cu ocazia centenarului olimpismului

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman a anuntat, duminica, ca a incheiat un parteneriat cu Metrorex, iar statiile de metrou vor purta si numele unor sportivi romani cu ocazia Centenarului Olimpismului Romanesc.

Dedeman deschide vineri al treilea magazin din Bucuresti, in urma unei investitii de 16 mil. euro

Dedeman, cel mai mare jucator al pietei de bricolaj, cu afaceri care la nivelul anului trecut au depasit pragul de 600 milioane de euro, deschide vineri, 5 septembrie, al treilea magazin din Bucuresti.

Vasile Blaga: Sa fim 50.000 la lansarea lui Iohannis din Bucuresti, in Piata Revolutiei

Vasile Blaga, presedinte PDL: Hai sa fim 50. 000 de oameni in 27 septembrie, in Bucuresti, cand il lansam oficial in Piata Victoriei pe Klaus Iohannis la presedintie.

Zeci de scoli din Bucuresti nu au autorizatie sanitara de functionare

26 de unitati de invatamant nu aveau autorizatii sanitare de functionare, la inceputul lunii septembrie, inainte de finalizarea controalelor in cele 419 scoli si gradinite din Capitala, informeaza.

VIDEO Soferii din Bucuresti si resedintele de judet pot sa-si plateasca amenzile de circulatie direct de pe telefon, prin aplicatia de mobil Auto.ro

Soferii au incepand de joi posibilitatea sa achite amenda de ciculatie direct din telefon, prin card bancar, prin aplicatia Auto. ro, care poate fi instalata gratuit pe orice smartphone cu sistem de operare iOS sau Android. Tranzactia se proceseaza prin serviciul de plati online al Libra Internet Bank, care retine un comision de 5% din tranzactie. Aplicatia este utila celor care opteaza sa plateasca jumatate din minimul amenzii prevazute de lege in termenul de 2 zile lucratoare de la data primirii procesului verbal de constatare a contraventiei, deoarece o pot plati de oriunde si la orice ora, daca au o conexiune la internet. Vezi in articol cum poti plati amenda de circulatie prin aceasta aplicatie.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )