Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statul din Europa care vrea sa renunte la EURO. Anuntul a fost facut de guvernatorul bancii centrale

Antena3 Antena3,
Statul din Europa care vrea sa renunte la EURO. Anuntul a fost facut de guvernatorul bancii centrale

Cel mai tanar stat de pe continentul european, Kosovo, vrea sa renunte la moneda unica si sa adopte o moneda nationala, a declarat guvernatorul bancii centrale din Kosovo, Bedri Hamza. Chiar daca nu are. continuă pe Antena3

Bijuteria aurului negru din Buzau: Sarata-Monteoru, o mina de petrol unica in Europa care produce 5 tone de petrol pe zi

Mina de petrol de la Sarata-Monteoru, aflata in proprietatea grupului Petrom-OMV, are o productie de 5 tone de titei pe zi, reprezentand 0,04% din totalul Romaniei, fiind singura mina de acest fel din Europa si a doua din lume.

Bursele din Europa continua sa fluctueze

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au fluctuat si ieri, investitorii analizand datele privind situatia vanzarilor de locuinte din SUA.

Primul drum din lume care straluceste in intuneric

Chiar daca multa lume vede materialele care stralucesc in intuneric ca fiind rememorari ale anilor 80, oamenii de stiinta spun ca tehnologia luminescent stralucitoare ar putea fi o varianta buna pentru construirea unor orase mai sustenabile.

Manageri din asigurari care au ajuns sa conduca afaceri in strainatate

Managerii romani din asigurari au pornit, inca de acum zece ani de zile, in cucerirea pietelor de profil din strainatate, din Portugalia, in Olanda si Ungaria si cel mai recent pana in Orientul Mijlociu, la Dubai - Emiratele Arabe Unite.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )