Libnet.ro
UNICEF

08:00

Steaua Bucuresti, prima victorie din 2015

Online Sport Online Sport,
Steaua Bucuresti, prima victorie din 2015

Steaua Bucuresti a castigat miercuri seara a doua partida amicala a anului, 2-0 cu elvetienii de liga secunda Biel Bienne. continuă pe Online Sport

Steaua a disputat primul amical din 2015, cu Borussia Dormund. Cine urmeaza pentru elevii lui Galca

Steaua Bucuresti a inceput in forta turneul de pregatire din Spania. Elevii lui Galca au pierdut amicalul cu Borussia Dortmund, scor 0-1, insa au ratat mai multe ocazii importante.

FOTO VIDEO Noua stema si noul imn pentru Steaua Bucuresti trimise spre aprobare la Penitenciarul Poarta Alba

Dupa ce clubul de fotbal Steaua Bucuresti a pierdut procesul cu Ministerul Apararii Nationale cu privire la pastrarea stemei si culorilor clubului, un colonel din Focsani a desenat o noua sigla pentru clubul din Ghencea.

FOTO VIDEO Noua stema si noul imn pentru Steaua Bucuresti, trimise spre aprobare la Penitenciarul Poarta Alba

Dupa ce clubul de fotbal Steaua Bucuresti a pierdut procesul cu Ministerul Apararii Nationale cu privire la pastrarea stemei si culorilor clubului, un colonel din Focsani a desenat o noua sigla pentru clubul din Ghencea.

Astra a primit prima transa din banii de la UEFA. Niculae anunta plata salariilor

Clubul de fotbal Astra a primit prima transa din banii de la UEFA, patronul Ioan Niculae anuntand plata salariilor la zi. Finantatorul echipei spune ca a avut o intelegere cu jucatorii in acest sens.

Eduard Grosu a cazut in prima etapa din Turul San Luis

Ciclistul roman Eduard Grosu de la formatia Nipo-Vini Fantini, echipa invitata in Turul Italiei din acest an, a ratat sansa implicarii la sprintul masiv de la finalul etapei inaugurale din Turul San Luis Argentina). Un alt roman prezent la start, Serghei Tvetcov de la Androni Giocattoli, a incheiat mansa in acelasi timp cu surprinzatorul invingator. Turul San Luis este prima cursa importanta din calendarul competitional al noului an in ciclism. Aceasta se desfasoara in paralel cu Turul Down Under Australia), cursa din calendarul World Tour.

Un lungmetraj romanesc in topul celor mai asteptate filme din 2015

Lungmetrajul Comoara, de Corneliu Porumboiu, se numara printre cele mai asteptate 20 de filme straine ale anului 2015, potrivit unui top realizat de site-ul specializat in stiri din domeniul cinematografiei IndieWire, citat de Mediafax.

Luni, 19 ianuarie, cea mai deprimanta zi din 2015

Cea de-a treia zi de luni a anului, care in 2015 cade pe 19 ianuarie, este considerata a fi cea mai deprimanta zi, la aceasta concluzie ajungand un psiholog britanic care a creat o formula matematica pentru a identifica cele mai dificile momente ale anului, potrivit presei internationale, citate de Mediafax.

Urnele pentru tragerea la sorti a semifinalelor Cupei Romaniei 2015: Steaua, in prima urna alaturi de Petrolul

Semifinalele Cupei Romaniei-Timisoreana vor fi stabilite prin tragere la sorti, miercuri, de la ora 12. 00, la Casa Fotbalului, echipele fiind impartite in doua urne, relateaza Romania Libera. Urna A: Steaua,.

Dinamo a obtinut prima victorie sub comanda lui Mihai Teja

Dinmao a obtinut prima victorie sub comanda noului antrenor, fostul selectioner de la nationala Under 21, Mihai Teja.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )