Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stenogramele coruptiei de la Universitatea din Resita (VIDEO)

B1 B1,
Stenogramele coruptiei de la Universitatea din Resita (VIDEO)

Mai multe cadre didactice de la Universitatea Eftimie Murgu din Resita, printre care decanul Facultatii de Stiinte Sociale, Florin Frant, au fost date pe mana justitiei, intr-un dosar de coruptie, informeaza. continuă pe B1

Japonia: Mai multe plaje au fost inchise din cauza rechinilor

Mai multe plaje din Japonia au fost inchise vineri de autoritati, dupa ce zeci de rechini au fost vazuti in largul coastelor respective, anunta AFP. Astfel, in Ibaraki, la 100 de kilometri nord de Tokyo, a fost.

Raed Arafat: Cautarile planorului vor continua maine cu mai multe forte in Brasov

Secretatul de stat Raed Arafat a explicat pentru Digi 24 ca, maine, cautarile planorului disparut vor continua maine, cu mai multe forte, in Brasov.

Mai putine ore de somn, mai multe riscuri de moarte prematura

Persoanele care dorm mai putin de 6 ore pe noapte au cu 12% mai multe riscuri sa moara prematur, comparativ cu cei care reusesc sa adune cel putin 7 ore de somn nocturn, avertizeaza Sleep Council din Marea Britanie. Specialistii mai atrag atentia ca peste 30% din populatie doarme insuficient si se afla in aceasta situatie de risc.

Jeb Bush: SUA are nevoie de mai multe trupe in Irak pentru a invinge grupul Stat Islamic

Jeb Bush, candidat republican pentru functia de presedinte, a declarat, marti, ca Statele Unite au nevoie de mai multe trupe terestre in Irak pentru a-i invinge pe militantii gruparii Stat Islamic, relateaza.

Twitter: Guvernele cer tot mai multe informatii despre conturile utilizatorilor. Reteaua a dat curs unui procent de 58% din cererile exprimate

Guvernele cer tot mai multe informatii despre conturile utilizatorilor retelei de socializare Twitter, potrivit unui raport de transparenta publicat marti de responsabilii platformei digitale, scrie mashable. com.

Cod galben de furtuna in mai multe judete

Intre orele : 15:00 si 17:00 In zona : - local in judetul Harghita, mai ales in zona localitatilor: Praid, Varsag, Zetea, Madaras, Siculeni, Dealu, Lupeni. - loca.

Dupa mai multe sedinte in crestere, BVB a evoluat in scadere

Toti indicii de la BVB au scazut astazi, cea mai mare scadere fiind chiar cea a indicelui de referinta, BET, potrivit raportului zilnic Prime Transaction. Cea mai mare depreciere din indice a fost cea a actiunilor BRD Groupe Societe Generale BRD).

Cod galben de furtuna in mai multe judete din tara

Ntre orele : 15:10 si 16:30 In zona : - local in vestul judetului Harghita, mai ales in zona localitatilor: Atid, Avramesti, Secuieni, Cristuru Secuiesc, Darjiu - local in .

Par puternic precum coama cabalinelor: Tot mai multe romance apeleaza la samponul destinat cailor pentru a-si intretine podoaba capilara

O noua moda cuprinde Romania. Vanzatorii din petshopuri au observat ca rafturile cu sampon pentru cabaline se golesc, chiar daca numarul animalelor nu este in crestere. Romancele au descoperit ca samponul.

A murit actrita Leonie Waldman-Eliad, o legenda a cantecului evreiesc din Romania (VIDEO)

Actrita Leonie Waldman-Eliad, o legenda a cantecului evreiesc din Romania, a murit vineri, la varsta de 83 de ani. inmormantarea va avea loc duminica, 16 august, ora 11,00, la Cimitirul Evreiesc Filantropia din.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2502 seconds )