Libnet.ro
UNICEF

21:30

Steve Stevaert a murit. Fostul ministru belgian, anchetat pentru viol, s-ar fi sinucis

Adevărul Adevărul,
Steve Stevaert a murit. Fostul ministru belgian, anchetat pentru viol, s-ar fi sinucis

Fostul ministru de stat belgian Steve Stevaert, politician important al anilor 90, a murit joi, trupul neinsufletit al acestuia fiind g[sit de scafandri in canalul Albert in apropierea domiciliului sau din Hasselt nord-est), resedinta provinciei flamande Limburg, potrivit BBC. continuă pe Adevărul

Un fost ministru belgian s-a sinucis, la scurt timp dupa ce a aflat ca va fi urmarit penal pentru viol

Fostul ministru belgian, Steve Stevaert, s-a sinucis la scurt timp dupa ce a aflat ca este urmarit penal pentru viol, informeaza BBC News Online. Stebe Stevaert, fost ministru si presedinte al Partidului.

Belgia: Un fost ministru anchetat pentru viol s-a sinucis

Fostul ministru de stat belgian Steve Stevaert s-a sinucis, joi, dupa ce a aflat ca va fi urmarit penal pentru viol, relateaza BBC News Online, informeaza Mediafax.

Gestul socant al unui fost ministru, dupa ce a aflat ca este anchetat pentru viol

Fostul ministru de stat belgian Steve Stevaert, o figura importanta pe scena politica flamanda la sfarsitul anilor 90, s-a sinucis joi, la cateva ore dupa ce a aflat ca va fi urmarit penal pentru viol,.

inca o problema pentru Darius Valcov: Din spatele gratiilor, fostul ministru ramane fara permis de conducere

Darius Valcov nu mai scapa de probleme. Fostul ministru de Finante a ramas fara carnetul de conducere dupa ce a fost surprins circuland cu viteza mare in urma cu cateva luni. Aceasta este insa cea mai mica.

Sedinta pentru arestarea lui Valcov s-a incheiat. Instanta suprema decide daca fostul ministru va fi arestat

UPDATE: Sedinta iCCJ pentru arestarea lui Darius Vancov s-a incheiat. Darius Valcov a mers, miercuri, la instanta suprema, care urmeaza sa decida daca fostul ministru al Finantelor va ramane in arest la .

Profesor achitat dupa ce Andrei Marga i-a cerut daune morale de 100.000 de lei. Cornel Sarbu l-a numit pe fostul ministru colaborator al Securitatii si agent strain

L-a acuzat pe fostul ministru Andrei Marga ca a fost agent al unui serviciu strain, ca a fost colaborator al Securitatii si ca l-a mituit cu functii pentru a nu-i investiga trecutul. Pentru aceste afirmatii, fostul rector al UBB i-a cerut profesorului clujean Cornel Sarbu daune de 100. 000 de lei. Instanta a decis ca dascalul este nevinovat.

UPDATE. Darius Valcov va fi arestat preventiv. Fostul ministru a parasit sediul DNA

UPDATE -Darius Valcov a parasit sediul DNA in urma cu putin timp. Fostul ministru a fost bagat in duba Politiei si urmeaza sa fie dus la Arestul Politiei. ---Instanta suprema a hotarat arestarea.

Fostul ministru Darius Valcov afla miercuri daca va fi arestat preventiv

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov afla miercuri daca va fi arestat preventic sau daca va ramane cu o masura mia blanda. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia procurorilor impotriva deciziei prin care parlamentarul a fost plasat in arest la domiciliu.

Darius Valcov, audiat 10 ore la DNA. Fostul ministru a refuzat sa faca declaratii

22 - Darius Valcov a iesit, marti seara, din sediul DNA, dupa zece ore de audieri. Fostul ministru, acuzat de trafic de influenta, a fost plasat in arest la domiciliu. UPDATE: Darius Valcov se afla.

Fostul ministru de Finante a fost desemnata la sefia Consiliului pentru politica ajutoarelor de stat

Ioana Petrescu, fost ministru al Finantelor, in prezent consilier al premierului Victor Ponta, a fost desemnata de seful Guvernului la conducerea Consiliului pentru aplicarea politicii in domeniul ajutorului de stat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )