Libnet.ro
UNICEF

01:05

Studentii brasoveni, cei mai buni la mecatronica

Adevărul Adevărul,
Studentii brasoveni, cei mai buni la mecatronica

Tinerii de la Universitatea Transilvania au obtinut primul loc la olimpiadele nationale de mecatronica organizate la Universitatea Politehnica din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Ca sa nu plece din tara, cei mai buni studenti vor fi platiti de Guvern

Ca sa nu plece din tara, cei mai buni studenti vor fi platiti de Guvern. Vor primi peste 600 de euro pe luna. in schimb, tinerii trebuie sa propuna proiecte care vor revolutiona Romania. Pentru munca lor,.

Profesori de elita pentru cei mai buni studenti. Seminar despre diferentieri si inovatii, cu lectorul Universitatii Sheffield

Studentii pasionati de marketing si comunicare au avut parte, ieri, de un workshop deosebit la Academia de Studii Economice din Bucuresti. Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, impreuna cu.

Care sunt cei mai periculosi soferi in functie de zodie

Comportamentul nostru la volan este direct legat de zodia in care ne-am nascut. Se pare ca Leii sunt cei mai buni soferi si Balantele sunt cele mai neexperimentate. V-am pregatit o diagrama interesanta cu semne zodiaca.

Europarlamentare 2014. Satul cu cei mai constiinciosi alegatori. Sectia de votare din Gorovei a avut pana la ora 15.00 prezenta de 100% la urne

Alegatorii din satul botosanean Gorovei si-au exprimat in proportie de 100% dreptul la vot pana la ora 15:00. Satul are doar 32 de locuitori, trecuti aproape toti de varsta de 70 de ani. La fiecare scrutin acestia sunt cei mai constiinciosi la vot. Daca voteaza si rudele venite in vizita se ajunge la o prezenta la vot de 150% la sectia de votare din sat.

INTERVIU Horia Calin Pop, profesor de Computer Science in California: Cei mai buni studenti au fost cei cu mijloace materiale modeste

Cei mai buni studenti au fost cei cu mijloace materiale modeste. Au avut motivatia de a reusi in viata. Nu zic sa va napastuiti copiii, ajutati-i ) sa citeasca si mai ales sa intilneasca persoane de calitate. Declaratia ii apartine lui Horia Calin Pop, medaliat al Olimpiadei Internationale de Matematica din anii 60, astazi profesor de Computer Science la Mount San Antonio College, California. Intr-un interviu pentru HotNews. ro, acesta a vorbit despre inceputurile pasiunii pentru matematica, dar si despre modul in care trebuie sa actioneze parintii pentru a-i indruma pe copii sa-si implineasca potentialul. Matematica e precum muzica clasica, nu poti sa o iubesti daca nu o stii si ia ceva timp. Problema din teza de doctorat din Romania mi-a luat 2-3 ani - Horia Calin PopHotNews. ro si The Group au lansat sectiunea Prima Olimpiada Internationala de Matematica, Romania, 1959, cu sprijinul Societatii de Stiinte Matematice din Romania.

Cine a primit cei mai multi bani in campanie electorala

Alianta PSD-UNPR-PC s-a clasat de departe in topul donatiilor primite in campania electorala pentru alegerile europarlamentare, urmatorul partid, PNL, inregistrand de doua ori mai putin decat alianta de la guvernare.

Cine a primit cei mai multi bani in campania electorala

Alianta PSD-UNPR-PC s-a clasat de departe in topul donatiilor primite in campania electorala pentru alegerile europarlamentare, urmatorul partid, PNL, inregistrand de doua ori mai putin decat alianta de la guvernare.

Un sfert din ursii din Europa traiesc in Romania: Covasna este judetul cu cei mai multi ursi, aproape 1.200 de capete

Romania este statul european care gazduieste un sfert din ursii de pe batranul continent, potrivit celui mai recent recensamant incheiat de silvicutori si angajati ai agentiilor pentru protectia mediului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )