Libnet.ro
UNICEF

18:00

Studiu: Circa 4 milioane de romani nu au vazut Marea Neagra, iar jumatate din populatie nu pleaca in concediu vara

B1 B1,
Studiu: Circa 4 milioane de romani nu au vazut Marea Neagra, iar jumatate din populatie nu pleaca in concediu vara

Mai mult de 4 milioane de romani nu au ajuns niciodata la Marea Neagra, iar peste jumatate din populatie nu a fost pe litoralul romanesc in ultimii zece ani, arata un studiu IRES. Circa 22% din cei 1. 473 de. continuă pe B1

Studiu: Circa 4 milioane de romani nu au vazut Marea Neagra. Grecia, Spania, Italia si Turcia, destinatii preferate pentru concediile in strainatate

Mai mult de 4 milioane de romani nu au ajuns niciodata la Marea Neagra, iar peste jumatate din populatie nu a fost pe litoralul romanesc in ultimii zece ani, un procentaj similar declarand ca nu si-a luat concediu de odihna pe perioada verii in 2013, reiese dintr-un studiu IRES.

OMV Petrom anunta ca a descoperit un nou zacamant de titei in Marea Neagra

Compania OMV Petrom, controlata de grupul austriac OMV, a anuntat miercuri ca a facut o descoperire de titei in apele de mica adancime din Marea Neagra, iar productia ar putea incepe in 3-4 ani. Descoperirea a fost facuta in perimetrul Istria, la o distanta de circa 60 kilometri de tarm si la o adancime de 2,1 kilometri sub fundul marii. Adancimea apei in acea zona este de 50 metri.

Petrom a descoperit petrol in Marea Neagra

Petrom a anuntat, ieri, forarea cu succes a unei sonde de explorare offshore, in Perimetrul XVIII Istria mica adancime) din Marea Neagra. Primele estimari rezultate din testele de productie indica o productie potentiala pe sonda de 1. 000 barili echivalent petrol bep)/zi.

OMV Petrom a descoperit un nou zacamant de titei in Marea Neagra

Compania OMV Petrom, controlata de grupul austriac OMV, a anuntat miercuri ca a facut o descoperire de titei in apele de mica adancime din Marea Neagra, iar productia ar putea incepe in 3-4 ani. Marea.

Petrom a descoperit un zacamant de titei in Marea Neagra. in 2012 anunta, impreuna cu Exxon, descoperirea unui zacamant de gaze naturale

Compania Petrom, controlata de grupul austriac OMV, a anuntat miercuri ca a facut o descoperire de titei in apele de mica adancime din Marea Neagra, iar productia ar putea incepe in 3-4 ani.

Descoperire extrem de IMPORTANTA in Marea Neagra. A fost gasit un nou ZACAMANT de TITEI

Compania OMV Petrom, controlata de grupul austriac OMV, a anuntat miercuri ca a facut o descoperire de titei in apele de mica adancime din Marea Neagra, iar productia ar putea incepe in 3-4.

Anuntul facut de Ministrul Rus al Apararii: Ne-am antrenat in Marea Neagra impotriva unui INAMIC

Bombardiere strategice ruse Tupolev Tu-95MS au simulat atacuri impotriva unor nave apartinand unui inamic conventional in cadrul unor exercitii interarme efectuate de Flota rusa din Marea Neagra, a anuntat .

Petrom a descoperit un nou zacamant de petrol in Marea Neagra

Compania OMV Petrom, controlata de grupul austriac OMV, a anuntat miercuri ca a facut o descoperire de titei in apele de mica adancime din Marea Neagra, iar productia ar putea incepe in 3-4 ani.

OMV Petrom a descoperit un nou zacamant de titei in Marea Neagra

Compania OMV Petrom, controlata de grupul austriac OMV, a anuntat miercuri ca a facut o descoperire de titei in apele de mica adancime din Marea Neagra, iar productia ar putea incepe in 3-4 ani.

Bombardiere rusesti simuleaza atacuri navale in Marea Neagra

Bombardiere strategice ruse Tupolev Tu-95MS au simulat atacuri impotriva unor nave apartinand unui inamic conventional in cadrul unor exercitii interarme efectuate de Flota rusa din Marea Neagra, a anuntat Ministerul rus al Apararii, citat de RIA Novosti.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2631 seconds )