Libnet.ro
UNICEF

19:00

SUA si Franta pun presiuni asupra lui Vladimir Putin. Anuntul a fost facut de Francois Hollande

Antena3 Antena3,
SUA si Franta pun presiuni asupra lui Vladimir Putin. Anuntul a fost facut de Francois Hollande

Presedintii francez si american, Francois Hollande si Barack Obama, l-au indemnat, luni, pe seful de stat rus, Vladimir Putin, sa exercite presiuni asupra separatistilor prorusi ca ei sa accepte dialogul. continuă pe Antena3

Hollande si Obama ii cer lui Putin sa faca presiuni asupra separatistilor

Presedintii francez si american, Francois Hollande si Barack Obama, l-au indemnat, luni, pe seful de stat rus, Vladimir Putin, sa exercite presiuni asupra separatistilor prorusi pentru ca ei sa accepte dialogul cu autoritatile ucrainene, relateaza Mediafax.

Vladimir Putin: Trebuie sa exportam mai multe arme. Ce se ascunde in spatele declaratiei presedintelui rus

Rusia trebuie sa intensifice exporturile de armament pentru a putea moderniza industria si pentru a crea mai multe locuri de munca, a declarat luni presedintele Vladimir Putin. In prezent, Rusia se afla in centrul .

Vladimir Putin: Rusia trebuie sa intensifice exporturile de armament

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat, luni, ca Rusia trebuie sa intensifice exporturile de armament pentru a dezvolta industria de profil si a crea locuri de munca, relateaza RIA Novosti. Este important sa.

Hillary Clinton: Vladimir Putin poate fi periculos. Un barbat ca el testeaza intotdeauna limitele

Fostul secretar de stat american Hillary Clinton estimeaza ca presedintele rus Vladimir Putin poate fi periculos si sa politica sa in Ucraina ar trebui sa fie intampinata cu un raspuns unit din partea tarilor occidentale, relateaza AFP. Intrebata ce fel de interlocutor este liderul de la Kremlin, ea a raspuns: Este un client dificil, cu pielea mai degraba tabacita.

Hillary Clinton: Vladimir Putin este dificil. Un om ca el testeaza rezistenta celorlalti

Fostul secretar de Stat Hillary Clinton a apreciat ca presedintele Vladimir Putin poate sa fie periculos si ca politica acestuia in Ucraina ar fi necesar sa primeasca un raspuns unit din partea statelor.

Avertismentul lui Hillary Clinton: Vladimir Putin poate sa fie periculos

Fostul secretar de Stat Hillary Clinton a apreciat, intr-un interviu pentru ziarul duminical german Bild am Sonntag, ca presedintele Vladimir Putin poate sa fie periculos deoarece un om ca el merge intotdeauna pana la limita, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )