Libnet.ro
UNICEF

19:00

Vladimir Putin: Trebuie sa exportam mai multe arme. Ce se ascunde in spatele declaratiei presedintelui rus

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin: Trebuie sa exportam mai multe arme. Ce se ascunde in spatele declaratiei presedintelui rus

Rusia trebuie sa intensifice exporturile de armament pentru a putea moderniza industria si pentru a crea mai multe locuri de munca, a declarat luni presedintele Vladimir Putin. In prezent, Rusia se afla in centrul . continuă pe Antena3

Vladimir Putin: Rusia trebuie sa intensifice exporturile de armament

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat, luni, ca Rusia trebuie sa intensifice exporturile de armament pentru a dezvolta industria de profil si a crea locuri de munca, relateaza RIA Novosti. Este important sa.

Hillary Clinton: Vladimir Putin poate fi periculos. Un barbat ca el testeaza intotdeauna limitele

Fostul secretar de stat american Hillary Clinton estimeaza ca presedintele rus Vladimir Putin poate fi periculos si sa politica sa in Ucraina ar trebui sa fie intampinata cu un raspuns unit din partea tarilor occidentale, relateaza AFP. Intrebata ce fel de interlocutor este liderul de la Kremlin, ea a raspuns: Este un client dificil, cu pielea mai degraba tabacita.

SUA si Franta pun presiuni asupra lui Vladimir Putin. Anuntul a fost facut de Francois Hollande

Presedintii francez si american, Francois Hollande si Barack Obama, l-au indemnat, luni, pe seful de stat rus, Vladimir Putin, sa exercite presiuni asupra separatistilor prorusi ca ei sa accepte dialogul.

Hillary Clinton: Vladimir Putin este dificil. Un om ca el testeaza rezistenta celorlalti

Fostul secretar de Stat Hillary Clinton a apreciat ca presedintele Vladimir Putin poate sa fie periculos si ca politica acestuia in Ucraina ar fi necesar sa primeasca un raspuns unit din partea statelor.

Avertismentul lui Hillary Clinton: Vladimir Putin poate sa fie periculos

Fostul secretar de Stat Hillary Clinton a apreciat, intr-un interviu pentru ziarul duminical german Bild am Sonntag, ca presedintele Vladimir Putin poate sa fie periculos deoarece un om ca el merge intotdeauna pana la limita, relateaza Mediafax.

Uniunea Europeana vrea sa ofere refugiatilor mai multe posibilitati de a ajunge pe teritoriul sau

Uniunea Europeana trebuie sa ofere refugiatilor mai multe posibilitati de a ajunge pe teritoriul sau, cu scopul de a impiedica trecerile clandestine si producerea unor drame pe mare, a afirmat luni comisarul.

Elvetia interzice importul de porci din mai multe tari europene, printre care si Romania

Elvetia va interzice incepand de miercuri importurile de porci vii si de carne de porc din mai multe tari din Europa, dupa ce mai au fost descoperite recent mai multe cazuri de pesta porcina africana, anunta AFP.

Cod galben de inundatii pe mai multe rauri din tara

Mai multe rauri din judetele Maramures, Bistrita-Nasaud, Suceava, Arad si Bihor se afla pana miercuri la ora 1:00 sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA), transmite Mediafax.

COD GALBEN de inundatii pe mai multe rauri din tara

Mai multe rauri din judetele Maramures, Bistrita-Nasaud, Suceava, Arad si Bihor se afla pana miercuri la ora 1. 00 sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

Rusia ameninta Republica Moldova cu suspendarea mai multe acorduri internationale, in urma asocierii acesteia cu UE

Rusia ar putea sa suspende sau sa rezilieze mai multe acorduri incheiate cu Republica Moldova, in urma asocierii acesteia cu Uniunea Europeana UE), a declarat luni prim-vicepremierul rus Igor Suvalov, citat de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )