Libnet.ro
UNICEF

08:00

Subiectele Zilei: Cele mai bune scoli de medicina din lume; Dezbatere cu scantei la Primarie pe tema maidanezilor. Vreti sa omorati bietele animale ca in lagarele de concentrare; Granitele libertatii presei

Hotnews Hotnews,
Subiectele Zilei: Cele mai bune scoli de medicina din lume; Dezbatere cu scantei la Primarie pe tema maidanezilor. Vreti sa omorati bietele animale ca in lagarele de concentrare; Granitele libertatii presei

Harta care loveste in credinta ca poporul roman este primitor si ospitalier. Pe cine nu ai vrea sa ai drept vecin?Romania este unul dintre cele mai rasiste state din Europa, insa pe plan international se claseaza. Ministerul Sanatatii despre criza din maternitati: Banii sunt aceiasi ca anul trecut. Dupa ce managerii mai multor manternitati din tara s-au plans ca nu au primit bani pentru programul de prevenire. continuă pe Hotnews

Mobile Awards Romania a desemnat cele mai bune aplicatii de la noi din tara

Mobile Awards Romania si-a desemnat castigatorii, cele mai bune aplicatii create si dezvoltate in Romania. Mobile Awards Romania este cea mai mare competitie a celor mai noi si creative campanii de mobile marketing si aplicatii mobile lansate in ultimul an pe piata locala.

VIDEO Cele mai bune si cele mai proaste momente Eurovision din toate timpurile

Eurovisionul a fost pentru multi dintre telespectatori fie un motiv de sarbatoare adevarata, sincera, fie o emisiune de divertisment usor, la care te uiti pentru a rade pe seama interpretarilor mai mult sau mai putin ridicole si dureroase auzului.

Cele mai bune parfumuri lansate de celebritati!

De-a lungul timpului, starurile s-au folosit de notorietatea de care se bucurau o data si poate inca se mai bucura, pentru a-si mari veniturile prin activitati adiacente celor care i-au adus in atentia publicului. Continue reading .

Caru' cu Vedete: Ruby a comis-o! Cantareata a devenit ciuca mistourilor dupa ce dresul i s-a rupt in fund, pe scena; Vica a pierdut 10.000 de euro din cauza silicoanelor; Una dintre cele mai bune fundase din TV a facut valuri in Dubai! A bagat boala in ar

Oana Zavoranu se dezvaluie! Uite cum arata dupa schimbarea radicala de look. Dupa ce Oana Zavoranu le-a cerut sfatul prietenilor ei de pe Facebook. Sexy cumnatica Simonei Patruleasa face furori in costum de baie. Sezonul estival le-a facut pe vedetele noastre sa renunte la haine. Andra Trandas.

Cele mai frumoase plaje izolate din Europa

Daca inca nu ai ales destinatia in care iti vei petrece vacanta de vara, ai putea lua in considerare cateva plajele mai putin cunoscute, dar considerate printre cele mai frumose din Europa, sustine site-ul SkyScanner.

FOTO Cele mai frumoase plaje izolate din Europa

Daca inca nu ai ales destinatia in care iti vei petrece vacanta de vara, ai putea lua in considerare cateva plajele mai putin cunoscute, dar considerate printre cele mai frumose din Europa, sustine site-ul SkyScanner.

Cele mai frumoase gradini private din lume!

Sunt foarte multi cei care viseaza la a-si transforma curtea casei intr-un micut colt de rai. Numeoroase flori cu un colorit spectaculos, cascade superbe, potecute pietruite, tufisuri aranjate in diferite forme, arcade, poduri in miniatura, foisoare, pomi, locuri de relaxare si de ce, un semineu, sunt doar cateva dintre elementele ce pot transforma o simpla gradina intr-una de basm. Continue reading .

Cele mai ciudate traditii de nunta din toata lumea.

In fiecare familie sunt obiceiuri pe care mirele si mireasa sunt sfatuiti sa le urmeze, ca sa aiba noroc. Pe langa aceste traditii, mai sunt cele specifice culturii locale: de la paienjeni in rochia de mireasa, la bani pusi in pantofi si colindarea cu o fata de perna prin cartier, potrivit TheKnot. com. Click pe fotografii ca sa aflati cele mai ciudate superstitii legate de noroc si casatorie. Citeste si Cum sa te lupti cu cei 5 INAMICI ai unei relatii fericite.

FOTO Parcul Copou din Vaslui, unul dintre cele mai frumoase parcuri din tara

In ultimii 6 ani, parcul Copou din municipiul Vaslui a suferit transformari radicale, devenind una dintre cele mai frumoase gradini publice din tara.

FOTO: Parcul Monument cu arbori seculari si Gradina Mare a lui Panait Istrati, cele mai frumoase zone din Braila

Parcul Monument si Gradina Mare, sau Publica, in care se afla si Casa Memoriala Panait Istrati, au fost si au ramas cele mai frumoase spatii inverzite din Braila, locuri preferate de braileni atunci cand vine vorba despre plimbare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )