Libnet.ro
UNICEF

16:30

Subway a deschis al 12-lea restaurant din Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Subway a deschis al 12-lea restaurant din Bucuresti

Lantul american Subway a deschis un nou restaurant in Bucuresti, in cartierul Drumul Taberei, si a ajuns la o retea de 12 unitati in Capitala si 25 la nivel national, a anuntat compania. continuă pe Wall-Street Ro

Adrian Mutu, bataie intr-un restaurant din Capitala

Nu mai joaca fotbal, dar ramane in centrul atentiei. Adrian Mutu a oferit scene din galele K1 intr-un restaurant din Bucuresti. Acolo, Briliantul s-a batut cu un alt fost fotbalist, Sabin Ilie. Martorii au spus.

Monica Macovei: Un grup de colaboratori apropiati a decis sa paraseasca organizatia din Bucuresti a Asociatiei M10

Europarlamentarul Monica Macovei a transmis duminica o declaratie cu privire la plecarea unui grup de colaboratori apropiati din Asociatia M10, ea aratand ca ii pare rau pentru decizia acestora, dar ca va continua constructia Asociatiei si a partidului cu toti cei care raman alaturi de noi si cu cei care ni se vor mai alatura.

Colectia de tablouri a lui Darius Valcov a ajuns in custodia Muzeului National de Arta din Bucuresti

Cele 125 de tablouri care au fost sechestrate de procurorii DNA in dosarul fostului ministru al Finantelor Darius Valcov se afla in custodia Muzeului National de Arta a Romaniei din Bucuresti. in.

Clienti ai bancilor grecesti din Bucuresti nu cunosc problemele bancilor mama

Clienti ai Bancpost si Piraeus din Bucuresti, banci cu capital grecesc, nu cunosc toate informatiile despre negocierile creditorilor internationali cu autoritatile din Grecia iar unii clienti nu au aflat de intentiile oficialilor statului elen de a nationaliza institutiile financiare din aceasta tara.

Risipa de bani in sectorul 6 din Bucuresti: Primaria ofera aproximativ 700.000 de euro pentru curatenia cartierului Constantin Brancusi

Risipa de bani in sectorul 6 al capitalei. Nu mai putin de 700 de mii de euro se pregateste sa dea primaria condusa de Rares Manescu pentru curatenia a doar doua strazi si trei alei din micutul cartier.

Preturile proprietatilor noi din Bucuresti,in continuare in crestere

Preturile proprietatilor noi din Bucuresti au continuat sa creasca mai repede decat media, ajungand la 4,8% in ultimele patru trimestre, pe cand proprietatile vechi situate in Capitala au stagnat, potrivit Indicelui Proprietatilor Rezidentiale, Eurobank Property Services EPS), pe trimestrul al patrulea 2014. Cu toate acestea, la nivel national, proprietatile noi inregistreaza scaderi mai mari decat proprietatile vechi, de 2,6% de la an la an, conform Indicelui. in general, indicele rezidential calculat de EPS arata continuarea trendului de scadere a valorii proprietatilor. Faptul ca indicele agregat la nivel national poate fi rezultatul a doua tendinte concurente, de crestere si de scadere a preturilor, concomitent cu o usoara redresare a pietei de prima importanta Bucuresti Centru), sugereaza ca o crestere a indicelui ar putea fi posibila in trimestrele urmatoare.

Mai multe biserici din Bucuresti si Catedrala Mantuirii Neamului primesc in 2015 circa 9 milioane lei din bugetul Primariei Capitalei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat din bugetul pe anul 2015 circa 9 milioane lei pentru biserici. Din aceasta suma circa 430. 000 lei vor fi alocati pentru Catedrala Mantuirii Neamului.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )