Libnet.ro
UNICEF

23:00

Suceava: Zece persoane, intre care doi copii, ranite dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit pe DN 17A

Adevărul Adevărul,
Suceava: Zece persoane, intre care doi copii, ranite dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit pe DN 17A

Zece persoane, intre care doi copii, au fost ranite, luni seara, in urma unui accident produs pe DN 17A, intre localitatile sucevene Dornesti si Siret, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu o masina care circula regulamentar, transmite corespondentul Mediafax. continuă pe Adevărul

Accident grav in Suceava: Zece persoane, intre care doi copii, au fost ranite

Zece persoane, intre care doi copii, au fost ranite, luni seara, in urma unui accident produs pe DN 17A, intre localitatile sucevene Dornesti si Siret, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si s-a .

Accident cumplit provocat de un sofer botosanean. Zece persoane dintre care doi copii au ajuns la spital in stare grava

Un botosanean a provocat un accident rutier in judetul Suceava. Acesta a depasit neregulamentar si s-a izbit violent de un alt autoturism. Nu mai putin de 10 victime au fost duse la spital in stare grava.

Doua persoane au murit intr-un accident rutier produs luni la iesirea din Afumati. Alte cinci persoane, printre care si doi copii, au fost ranite

Doua persoane au murit, luni dimineata, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un TIR la iesirea din localitatea ilfoveana Afumati spre Sindrilita. La fata locului au fost trimise mai multe ambulante. Potrivit primelor cercetari, in autoturismul implicat in accident s-ar mai fi aflat inca cinci persoane, printre care doi copii.

Accident pe DN 17A: Zece persoane ranite dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit

Un accident s-a produs, luni seara, pe DN 17A, intre localitatile sucevene Dornesti si Siret, in urma caruia zece persoane au fost ranite, scrie Mediafax. Incidentul s-a produs dupa ce un autoturism.

Estul Ucrainei: Zece persoane au fost ucise in ultimele 24 de ore, in pofida armistitiului aflat in vigoare

Zece persoane au fost ucise in estul Ucrainei in ultimele 24 de ore, informeaza AFP, citata de Agerpres. Potrivit autoritatilor ucrainene, trei civili si doi soldati au fost ucisi in zona aflata sub controlul.

Zece persoane arestate dupa ce au aruncat fumigene la un forum gay

Cel putin 10 persoane au fost arestate sambata dupa ce mai multi barbati mascati au aruncat fumigene intr-un loc unde activisti gay au planificat o reuniune in orasul ucrainean Odesa, au anuntat oficiali, informeaza agentia DPA.

Patru persoane, intre care un copil, au murit intr-un grav accident produs langa Ramnicu Sarat

Un copil si trei adulti au murit intr-un accident produs in urma cu putin timp pe DN2 E85, la intrarea in Ramnicu Sarat dinspre Focsani. Politistii spun ca tragedia s-a produs in urma unei coliziuni frontale intre un autoturism Matiz si un TIR, eveniment care a avut loc chiar in dreptul Hanului Carpatin.

Caras-Severin: Un camin cultural, in care doi tineri urmau sa isi sarbatoreasca nunta, a luat foc (VIDEO)

Cea mai frumoasa zi din viata a doi tineri din Caras-Severin a fost aproape sa se transforme intr-un cosmar. Caminul cultural in care cei doi urmau sa isi sarbatoreasca nunta a luat foc cu putin timp.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )