Libnet.ro
UNICEF

13:30

Suferintele celui mai mare spital din sud-estul tarii

Adevărul Adevărul,
Suferintele celui mai mare spital din sud-estul tarii

Cea mai mare unitate sanitara din sud-estul tarii este Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. A fost botezat de curand Sfantul Apostol Andrei, precum cel din Galati. Dar indiferent de titulatura oficiala, lumea tot de Spitalul Mare il stie. Suferintele lui sunt cronice. continuă pe Adevărul

Atac armat in sediul celui mai mare cotidian francez din Paris

Un barbat inarmat a intrat luni, in jurul orei 10. 15 ora Romaniei) in holul cotidianului Liberation din Paris si a deschis focul, ranind un fotograf inainte de a fugi, au anuntat ziarul si surse din.

Cel mai mare spital a iesit din criza. Avem 74 de medici specialisti

Nu i se strecoara 5 lei. Chiar daca Spitalul Judetean din Calarasi sta prost la capitolul dotari si a dus lipsa de medici specialisti mai bine de un an, micile atentii care intra in buzunarul doctorilor sunt la ordinea zilei. Asistenta nici nu se urneste sa puna bolnavului o perfuzie, daca in buzunar nu i se strecoara 5 lei.

Vasta campanie de vaccinare impotriva poliomielitei in sud-estul Turciei, la frontiera cu Siria

Ministerul turc al Sanatatii a lansat luni o campanie de vaccinare impotriva poliomielitei in provinciile din sud-estul tarii, la frontiera cu Siria, unde s-au inregistrat cazuri de aceasta boala, informeaza.

Pacienti nevoiti sa-si cumpere medicamente, medici in atentia ANI si angajari contra unor sume de bani la Spitalul Judetean de Urgenta din Valcea

Spitalul Judetean de Urgenta SJU) din Ramnicu Valcea este cel mai mare spital din judet si are, anual, peste 55 000 de pacienti. Bolnavii sunt nevoiti sa-si cumpere pana si banalul algocalmin din farmaciile de la poarta spitalului si sa scoata din buzunare cel putin 10 lei daca vor cearceafuri mai bune pe pat.

Povestea celui mai batran om din judetul Hunedoara: Alexandru Duma are 105 ani

Alexandru Duma este cel mai batran om care traieste in judetul Hunedoara. El va fi sarbatorit miercuri, 20 noiembrie, la implinirea varstei de 105 ani.

Franta: Panica la un spital din Nisa dupa ce 4 studenti s-au deghizat in teroristi

Patru studenti la medicina dentara deghizati in teroristi, avand arme de jucarie, au provocat panica, duminica seara, intr-un spital din Nisa, Franta. O femeie a declansat alarma dupa ce i-a vazut pe.

Noutati in cel mai mare scandal politic al momentului, in aceasta seara, la Sinteza Zilei

Astazi, de la 21. 30, Mihai Gadea aduce noutati in cel mai mare scandal politic al Romaniei ultimilor ani si iti arata rezultatul socant al aparitiei televizate a presedintelui de aseara: cati romani l-au.

Cei de la Gadget Show creeaza cel mai mare joc Pac-Man din lume

Cred ca oricine ar prefera un ecran cat mai mare pentru jocurile video, iar Pac-Man nu este nici el o exceptie de la regula. Pentru cei de la Gadget Show, se pare ca cele mai mari televizoare nu au fost suficiente, asa ca au realizatcel mai mare joc de Pac-Man din lume, in colaborare cu Namco Bandai. Pac-Man este proiectat pe o mare parte din suprafata cladirii Victoria din portul Londrei. Suprafata ocupata de ecranul de joc este de 2219 [].

Simona Halep, desemnata de WTA jucatoarea cu cel mai mare progres in 2013

Simona Halep a fost desemnata, joi, de WTA, jucatoarea cu cel mai mare progres in 2013, in care a castigat sase turnee si pe care l-a incheiat pe locul 11 in clasamentul mondial, informeaza wtatennis. com.

Simona Halep, desemnata de WTA jucatoarea cu cel mai mare progres in 2013

Simona Halep a fost desemnata, joi, de WTA, jucatoarea cu cel mai mare progres in 2013, an competitional in care a castigat sase turnee si pe care l-a incheiat pe locul 11 in clasamentul mondial.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )