Libnet.ro
UNICEF

16:30

Surse: 2,7 miliarde dolari pentru salvarea Sharp

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Surse: 2,7 miliarde dolari pentru salvarea Sharp

Mizuho Financial Group si Mitsubishi UFJ Financial Group, cei doi creditori majori ai Sharp Corp, au aprobat un imprumut de 210 miliarde de yeni 2,7 miliarde dolari) pentru producatorul japonez de echipamente electronice, asigurand supravietuirea acestuia, conform unor surse apropiate situatiei. continuă pe Ziarul Bursa

UE vrea sa aplice sanctiuni in valoare 12 miliarde dolari companiilor americane

UE a cerut astazi acordul Organizatiei Mondiale a Comertului OMC) pentru a aplica sanctiuni comerciale in valoare 12 miliarde dolari pe an companiilor americane, acuzand SUA ca nu a oprit, conform unei decizii a OMC de anul trecut, subventiile catre producatorul de avioane Boeing, relateaza AFP.

Total vinde active de pana la 20 miliarde dolari

Compania franceza Total SA, al treilea mare producator de titei din Europa, planuieste sa vanda active de pana la 20 de miliarde dolari, urmarind astfel sa obtina lichiditati pentru proiectele de petrol si gaze.

Un miliardar din Hong Kong ofera o recompensa de peste 60 milioane de dolari pentru barbatul care o poate cuceri pe fiica sa lesbiana

Unul dintre cei mai bogati oameni din Hong Kong a oferit o recompensa de peste 60 milioane de dolari pentru barbatul care va putea sa o cucereasca pe fiica sa lesbiana, dupa ce aceasta a intrat intr-un parteneriat civil cu prietena sa de mai multi ani, in Franta, relateaza Daily Telegraph in editia online.

Dan Diaconescu s-a intors in tara. Unde a fost afaceristul si ce planuri are pentru salvarea Oltchimului

UPDATE - Dan Diaconescu s-a intors in tara. Patronul de televiziune spune ca a avut mai multe intalniri cu partenerii sai pentru a salva Oltchimul si ca va pleca din nou in strainatate pentru alte discutii.

Donatie generoasa de 1,5 milioane de dolari pentru presedintele american. George Soros: Obama are sustinerea mea la alegeri

Miliardarul George Soros a anuntat ca doneaza 1,5 milioane de dolari catre trei super PAC-uri care sustin campania democratului Barack Obama. Informatia a fost confirmata de catre consilierul politic.

EBA: Necesar de capital suplimentar de 199 miliarde euro pentru bancile europene

Principalele banci europene ar fi avut nevoie de un capital suplimentar de 199 miliarde de euro daca noile cerinte inasprite din domeniu Basel III) ar fi fost adoptate la sfarsitul anului trecut, a anuntat, ieri, Autoritatea Bancara Europeana EBA).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )