Libnet.ro
UNICEF

10:30

Surse: Ordonanta de urgenta ce modifica legislatia penala a fost scrisa de Alina Bica. Fosta sefa DIICOT: E o minciuna, o dezinformare!

B1 B1,
Surse: Ordonanta de urgenta ce modifica legislatia penala a fost scrisa de Alina Bica. Fosta sefa DIICOT: E o minciuna, o dezinformare!

Draftul ordonantei de urgenta adoptata de Guvernul Grindeanu ce modifica legislatia penala a fost scris chiar de Alina Bica, sustin surse pentru HotNews. Bica a negat informatia, intr-o interventie. continuă pe B1

DNA confirma ca ancheteaza modul in care a fost adoptata de Guvern ordonanta ce modifica legislatia penala

DNA a confirmat ca face cercetari asupra modului in care Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta ce modifica legislatia penala. DNA nu a confirmat si informatiile aparute in presa potrivit.

Procurorul general a confirmat ca DNA ancheteaza modul in care Guvernul PSD - ALDE a adoptat ordonanta ce modifica legislatia penala

Augustin Lazar, Procurorul general al Romaniei, a confirmat ca DNA desfasoara o ancheta cu privire la modul in care Guvernul Grindeanu a adoptat ordonanta de urgenta ce modifica legislatia.

Iohannis i-a cerut lui Grindeanu sa abroge ordonanta ce modifica legislatia penala, dat fiind efectele profund negative pe care aceasta le produce asupra statului de drept

Klaus Iohannis i-a trimis o scrisoare deschisa lui Sorin Grindeanu, prin care i-a cerut sa abroge ordonanta de urgenta prin care au fost modificate Codurile penale. Presedintele i-a transmis premierului ca.

ORDONANTA de urgenta ce modifica legislatia penala a fost PUBLICATA iN MONITORUL OFICIAL

Ordonanta de Urgenta adoptata marti seara de Guvernul PSD - ALDE a fost publicata in Monitorul Oficial in noaptea de marti spre miercuri, in jurul orei 01. Era singurul lucru care mai lipsea.

Iordache a explicat ordonanta ce modifica legislatia penala: Am urmarit un echilibru intre puterile statului. Pai, ce vreti urgenta mai mare cand exista practica neunitara? (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a calificat drept eronate afirmatiile celor care critica ordonanta data de Guvern de modificare a Codurilor penale. Iordache a declarat ca a tinut cont.

CCR, despre ordonanta care modifica legislatia penala: Speram sa ne pronuntam pe sesizari inainte de 10 februarie

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), Valer Dorneanu, a declarat sambata ca spera ca CCR sa se pronunte pe sesizarile primite privind OUG pentru modificarea Codurilor penale inainte de 10 februarie.

Surse: Functionari din Ministerul Justitiei, audiati la DNA in dosarul privind adoptarea ordonantei ce modifica legislatia penala

Mai multi functionari din cadrul Ministerului Justitiei au fost chemati la DNA pentru a da declaratii in cadrul anchetei ce vizeaza modul in care Guvernul a dat ordonanta de urgenta, informeaza B1.

Procurorul General: Ordonanta adoptata de Guvern este o ofensa adusa autoritatii judecatoresti, fiind discretionara si vadit neconstitutionala

Ordonanta de urgenta ce modifica legislatia penala este o ofensa adusa autoritatii judecatoresti si trebuie urgent atacata la Curtea Constitutionala, a declarat Augustin Lazar, procuror general al.

Sucevenii ies in strada dupa ce Guvernul a modificat legislatia penala

Dupa ce au protestat spontan marti noaptea in centrul Sucevei, oamenii au anuntat ca si azi, 1 februarie, se vor intoarce in fata Prefecturii Suceava, in jurul orei 17. 00, fiind foarte revoltati de modul in care Guvernul a modificat legislatia penala.

UDMR nu sustine OUG13: Modificarea legislatiei penale prin ordonanta de urgenta este inacceptabila

UDMR propune partidelor parlamentare incheierea unui pact politic prin care partile semnatare sa se angajeze ca nu vor mai modifica legislatia penala prin intermediul ordonantelor de urgenta. De asemenea, ei propun ca aceste modificari sa fie facute numai prin proiect de lege dezbatut si votat in Parlament, potrivit News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )