Libnet.ro
UNICEF

11:00

Surse: Predoiu l-ar putea inlocui pe Marian Munteanu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Surse: Predoiu l-ar putea inlocui pe Marian Munteanu

Marian Munteanu s-ar putea retrage din cursa pentru Primaria Capitalei, in urma unei campanii agresive din mass-media impotriva acestuia si dupa ce candidatii PNL pentru sectoare si-au exprimat nemultumirea cu privire la actualul candidat oficial al PNL. continuă pe Ziarul Bursa

Surse: PNL discuta in aceasta seara retragerea candidaturii lui Marian Munteanu

Conducerea PNL se reuneste, marti seara, la sediul organizatiei de Bucuresti, pentru a discuta varianta retragerii candidaturii lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, au declarat, pentru News. ro, surse politice. De asemenea, in aceasta seara se vor bate in cuie si candidaturile pentru primariile de sector.

Marian Munteanu: Toate lucrurile de care am fost acuzat s-au dovedit a fi false. Eu am prevazut ca vor urma foarte multe atacuri (VIDEO)

Marian Munteanu a declarat miercuri, la sediul PNL, ca nu exista lucruri care i-ar putea fi imputate. Declaratia sa vine in contextul in care au aparut informatii ca PNL il va inlocui cu un.

Culisele rocadei Marian Munteanu - Catalin Predoiu.Filmul zilei in care PNL si-a gasit al patrulea candidat la Capitala

Catalin Predoiu, premierul din umbra al PNL, a fost scos la lumina de partid, ca solutie de sacrificiu pentru Primaria Capitalei. Marian Munteanu a fost fortat sa se retraga, pe motiv ca trecutul sau tumultuos eclipseaza orice program electoral.

Marian Munteanu renunta la candidatura pentru Primaria Capitalei. Catalin Predoiu, noul candidat al PNL

Conducerea PNL a decis retragerea candidaturii lui Marian Munteanu in cursa pentru Primaria Capitalei. Dupa sedinta partidului Marian Munteanu a anuntat ca lipsa unitatii din partid l-a determinat sa se retraga.

Alina Gorghiu: Decizia de retragere a candidaturii a fost luata impreuna cu Marian Munteanu. Proiectul va ramane comun (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat miercuri, dupa ce Marian Munteanu si-a retras candidatura de la Primaria Generala a Capitalei, fiind inlocuit cu Catalin Predoiu, ca aceasta decizie a fost.

Liderii liberali se reunesc pentru a discuta despre candidatura lui Marian Munteanu

Copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, se intalnesc miercuri cu presedintele Organizatiei PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, si seful de campanie pentru Capitala, Teodor Atanasiu, pentru a discuta despre candidatura lui Marian Munteanu si strategia pentru campanie. La sedinta este asteptat si candidatul pentru Capitala.

UPDATE PNL discuta retragerea candidaturii lui Munteanu. Surse: Maine va fi ziua decisiva. Blaga si Atanasiu neaga discutarea inlocuirii lui Munteanu

Conducerea PNL s-a reunit, marti seara, la sediul organizatiei de Bucuresti, pentru a discuta varianta retragerii candidaturii lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, potrivit unor surse liberale. Pana la urma, decizia finala a fost amanata pentru maine seara, atat copresedintele Vasile Blaga, cat si seful de campanie al lui Munteanu subliniind ca nu s-a discutat.

Marian Munteanu, nominalizat de PNL pentru o alta functie - surse

BPN al PNL Bucuresti ar fi validat, marti seara, lista de candidati la functia de consilier general la Primaria Capitalei, primul fiind Marian Munteanu, nominalizat anterior pentru primaria Bucurestiului, au.

Surse: PNL Bucuresti a validat candidatii la functia de consilier general la Primaria Capitalei. Marian Munteanu, primul pe lista

Biroul Permanent al PNL Bucuresti a validat, marti seara, candidatii la functia de consilier general la Primaria Capitalei, primul fiind Marian Munteanu, nominalizat anterior drept candidat la PMB.

Retragerea lui Marian Munteanu din cursa pentru Primaria Capitalei, discutata de conducerea PNL/ Mai multe sedinte, programate pentru miercuri

In cursul serii de marti au existat tot multe informatii referitoare la o iminenta retragere a lui Marian Munteanu din cursa pentru Primaria Capitalei, au declarat pentru HotNews. ro surse din PNL. Vezi in articol fimul serii de marti pe aceasta tema.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )