Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un sustinator afro-american al lui Joe Biden a fost impuscat mortal pe strazile din SUA

B1 B1,
Un sustinator afro-american al lui Joe Biden a fost impuscat mortal pe strazile din SUA

Victoria lui Joe Biden aduce bucurie, dar si evenimente nefericite in Statele Unite ale Americii. MarQuies Demone Patterson, un tanar in varsta de 31 de ani, a fost impuscat in strada, in Cal Anderson Park di. continuă pe B1

Joe Biden a castigat alegerile prezidentiale din SUA: Voi fi un presedinte pentru toti americanii, chiar daca m-ati votat sau nu

Democratul Joe Biden a castigat alegerile prezidentiale americane, spun Edison Rsearch si mai multe publicatii americane, relateaza Reuters. Biden promite sa fie un presedinte pentru toti americanii, indiferent daca l-au votat sau nu. Ne asteapta o munca grea.

Donald Trump, prima reactie dupa ce Joe Biden a fost dat drept castigator: Adevarul este ca alegerile sunt departe de a fi incheiate

Donald Trump a avut o prima reactie, dupa ce televiziunile din SUA l-au anuntat drept castigator al alegerilor prezidentiale pe democratul Joe Biden. Actualul lider de la Casa Alba, care jucagolf la un.

Fostul ambasador al SUA in Romania, Mark Gitenstein, parte din echipa de tranzitie a lui Joe Biden

Mark Gitenstein, fost ambasador al SUA in Romania in perioada 2009-2012 face parte din echipa de tranzitie a presedintelui ales al SUA Joe Biden, arata site-ul oficial al echipei. Printre ceilalti mebri se regaseste siCindy McCain, vaduva fostului senator John McCain.

Ce decizie a luat Joe Biden, noul presedinte al Americii. A fost categoric

Inca din campania electorala presedintele ales, Joe Biden, a avut un plan de a invinge noul virus. Planul lui Joe Biden se bazeaza pe o premisa simpla, si anume conducerea conteaza. Planul lui Joe Biden de a invinge pandemia Joe Biden a tinut primul sau discurs natiunii, de cand a fost anuntat presedinte ales al .

O melodie a Coldplay, al carei fan era fiul lui Joe Biden, Beau, mort in 2015, fundal sonor al focurilor de artificii la finalul discursului presedintelui ales al SUA

Una dintre melodiile care au putut fi auzite la finalul discursurilor rostite de presedintele ales al Statelor Unite Joe Biden si de vicepresedintele ales Kamala Harris a fost Sky Full of Stars a trupei Coldplay, una dintre trupele favorite ale lui Beau Biden, fiul lui Joe Biden, decedat in 2015 din cauza unui cancer cerebral.

Primele cuvinte pe care i le-a zis Kamala Harris lui Joe Biden, dupa ce a fost anuntat rezultatul alegerilor prezidentiale (VIDEO)

Joe Biden a castigat alegerile prezidentiale ale Statelor Unite ale Americii. Democratul va face echipa cu vicepresedintele Kamala Harris, care i-a dat vestea victoriei lui Biden telefonic. Primele cuvinte in.

Mesajul lui Klaus Iohannis catre Joe Biden, noul presedinte al SUA

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis i-a transmis, luni, un mesaj de felicitare presedintelui ales al SUA, Joe Biden, in care-i multumeste acestuia pentru contributia adusa parteneriatului strategic dintre Romania si SUA in perioada in care Biden a fost vicepresedinte SUA. Astept cu interes sa lucram impreuna, a mai afirmat Iohannis.

Mark Gitenstein, fost ambasador SUA la Bucuresti si membru in board-ul Fondului Proprietatea, cooptat de Joe Biden in echipa de tranzitie

Candidatul democrat la presedintia SUA, Joe Biden, anuntat de media americana drept castigator al scrutinului, l-a cooptat pe Mark Gitenstein, fost ambasador al Statelor Unite la Bucuresti, in echipa sa de.

Joe Biden aduce cainii inapoi la Casa Alba. Major, unul dintre paznici, a fost salvat de la un adapost (VIDEO)

Cateii se intorc la Casa Alba, odata cu alegerea noului presedinte american. Dupa ce a castiga alegerile, democratul Joe Biden urmeaza sa se mute in resedinta prezidentiala impreuna cu familia si.

Alegeri SUA 2020. Cine a fost primul lider mondial care l-a felicitat pe presedintele ales Joe Biden

Premierul canadian Justin Trudeau i-a felicitat sambata pe Joe Biden si Kamala Harris pentru alegerea lor la presedintia si vicepresedintia Statelor Unite, la mai putin de o ora dupa anuntarea rezultatului de catre mass-media americana, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )