Libnet.ro
UNICEF

20:30

Tabletele iPad Air si iPad mini cu ecran Retina vor fi puse in vanzare de Orange, incepand cu luna noiembrie

Hotnews Hotnews,
 Tabletele iPad Air si iPad mini cu ecran Retina vor fi puse in vanzare de Orange, incepand cu luna noiembrie

Orange a anuntat miercuri ca incepand cu 1 noiembrie va aduce noul iPad Air cu Wi-Fi si compatibil 4G in magazinele din Romania, urmand ca pana la finalul lunii noiembrie sa aduca si iPad mini cu ecran Retina in oferta sa. In privinta preturilor, compania a precizat ca noile tablete lansate de Apple vor fi vandute impreuna cu planuri tarifare cu trafic de internet inclus care le vor permite clientilor sa se conecteze la tehnologia 4G care atinge viteze de pana la 75 Mbps pentru download. continuă pe Hotnews

Apple a lansat noile versiuni iPad Air si iPad mini

Apple a lansat marti noua versiune de tableta iPad Air, cu o carcasa mai subtire si o greutate de numai 1 pound 456 grame). iPad Air devine, asadar, cea mai usoara tableta din lume. Prevazuta cu un cip A7,.

FOTOGALERIE Apple anunta iPad Air si noi variante pentru iPad Mini si laptopurile Macbook Pro

Apple a prezentat noua varianta iPad, botezata Air pentru modificarile de design care i s-au adus. Cu o greutate de 400 g si o grosime de 7,5mm, noul iPad este cel mai subtire si usor de pana acum. Compania a prezentat o versiune imbunatatita a iPad Mini dotat acum cu un ecran Retina precum si noi variante de laptopuri Macbook Pro. Intrati in articol pentru a vedea toate noutatile anuntate de Apple.

Ce alegeti? iPad Air in fata celor mai bune tablete cu Android

Apple a lansat noua iPad Air, o tableta de 9,7 inci, cu ecran Retina si o greutate mai mica. E noul produs premium din categorie, dar care sunt rivalii ei?.

iPad Air ajunge in Romania, cel mai mare operator il anunta pentru 1 noiembrie

Apple si-a introdus aseara noile tablete, iPad Air si iPad mini 2. Azi, cel mai mare operator din Romania anunta ca din 1 noiembrie va avea in oferta noile tablete.

Apple a lansat iPad Air, cea mai usoara tableta din lume

Apple a lansat marti noua versiune de tableta iPad Air, cu o carcasa mai subtire si o greutate de numai 1 pound 456 grame), aceasta fiind cea mai usoara tableta din lume. Procesorul noului iPad Air este de dou.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )