Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un tanar de 19 ani a murit intr-un accident rutier pe DN67C

Antena3 Antena3,
Un tanar de 19 ani a murit intr-un accident rutier pe DN67C

Un tanar de 19 ani a murit si un altul, de 17 ani, este grav ranit, dupa ce autoturismul in care se aflau a intrat, duminica, intr-un zid de beton, intr-un sat de pe Valea Sebesului. Din primele cercetari a. continuă pe Antena3

MILIONAR din topul Forbes, implicat intr-un ACCIDENT rutier in Cluj.

Unul dintre cei mai bogati oameni din Baia Mare a fost implicat vineri intr-un accident de circulatie petrecut pe Drumul National nr. 1C, in dreptul localitatii clujene Catcau, relateaza Ziua de Cluj . Soferul unui autoturism BMW, care circula dinspre Baia Mare inspre Dej a derapat pe soseaua umeda, a pierdut controlul volanului si s-a intors in mijlocul drumului. In spatele sau se afla milionarul Marcel Maris, aflat la volanul unui Porsche Cayenne. Acesta a incercat sa evite impactul, insa a .

Patru morti intr-un accident rutier in Giurgiu.

Patru tineri cu varste cuprinse intre 22 si 26 de ani, din judetul Giurgiu, au decedat, iar unul a fost ranit, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a izbit de un copac de pe marginea unui drum judetean. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Giurgiu, comisar Cristian Suta, accidentul a avut loc pe DJ 601, in afara localitatii giurgiuvene Crevedia Mare. In masina Dacia Solenza erau soferul si patru pasageri. Din cauza .

Austria. Sase persoane au murit intr-un accident aviatic

Sase persoane au murit duminica in Austria, dupa prabusirea unui avion de agrement de mici dimensiuni cu opt persoane la bord intr-o zona alpina din regiunea Tirolului, a anuntat politia locala, relateaza.

Accident rutier in Mogosoaia. Patru oameni au fost raniti

Circulatia rutiera a fost deblocata la Mogosoaia. Traficul fusese inchis din cauza unui accident rutier in care au fost ranite patru persoane. Accidentul, intre un autoturism si autoutilitaraStire in curs de.

Yuanul, la cel mai ridicat curs din ultimii 19 ani

Moneda Chinei - yuanul - a urcat, ieri, pana la nivelul maxim al ultimilor 19 ani, fata de dolar, pe fondul speculatiilor potrivit carora autoritatile de la Beijing vor lua noi masuri pentru sustinerea economiei.

Primarul Florin Carciumaru a fost externat din spital

Primarul municipiului Targu-Jiu, Florin Carciumaru, a fost externat, ieri, din spital, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier.

Un american si-a gasit un deget pierdut intr-un accident pe lac in burta unui peste

Un american a suferit un accident cand se afla pe lacul Priest din Idaho, ocazie cu care si-a pierdut patru degete, dar habar nu a avea ca atunci cand a glumit ca degetele sale vor fi mancare pentru pesti va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )