Libnet.ro
UNICEF

23:00

O tanara a murit intr-un accident la Cluj. Masina in care se afla a fost izbita de un autoturism care venea pe contrasens

Adevărul Adevărul,
O tanara a murit intr-un accident la Cluj. Masina in care se afla a fost izbita de un autoturism care venea pe contrasens

O tanara de 26 de ani a murit dupa ce masina in care se afla, care circula regulamentar pe centrura Dezmir-Apahida, a fost izbita in plin de un autoturism aflat in depasire. continuă pe Adevărul

O tanara a murit intr-un accident de masina la Cluj. Masina in care se afla a fost izbita de un autoturism care venea pe contrasens

O tanara de 26 de ani a murit dupa ce masina in care se afla, care circula regulamentar pe centrura Dezmir-Apahida, a fost izbita in plin de un autoturism aflat in depasire.

Doi politisti au murit intr-un accident rutier in Valcea

Doi politisti au murit intr-un accident rutier produs in judetul Valcea, iar alte doua persoane au fost ranite. Potriviti Gandul, autoturismul in care se aflau cei trei politisti a patruns pe contrasens.

Cluj: O tanara a murit intr-un accident in care au fost implicate 3 masini.

O tanara de 26 de ani a murit si un barbat a fost ranit, vineri, in urma unui accident rutier care a avut loc pe centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca, Valcele - Apahida. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Cluj, Adriana Vornicu, a declarat, vineri, ca o masina a intrat pe contrasens in urma unei depasiri si s-a izbit de un autoturism care circula regulamentar, transmite Mediafax. O femeie a decedat si un barbat a fost ranit, vineri, in urma unui .

VIDEO Managerul Scolii de Soferi Iulcost care a murit intr-un accident de masina, inmormantat astazi

Alexandru Marian Gramada, in varsta de 23 de ani, din Craiova, si-a pierdut duminica dimineata viata in urma unui tragic accident.

VIDEO Managerul Scolii de Soferi Iulcost, care a murit intr-un accident de masina, inmormantat astazi

Alexandru Marian Gramada, in varsta de 23 de ani, din Craiova, si-a pierdut duminica dimineata viata in urma unui tragic accident.

Trei persoane au fost ranite intr-un accident pe DN 1B, in Prahova

Trei persoane au fost ranite intr-un accident care s-a produs pe DN 1 B, la Bucov. in impact au fost implicate trei masini.

Vaslui: Trei persoane care se intorceau de la pelerinajul la moastele Sf. Parascheva au fost ranite intr-un accident

Trei persoane din Galati au fost ranite, vineri, intr-un accident ce a avut loc la iesirea din municipiul Vaslui, in timp ce se intorceau de la pelerinajul la moastele Sfintei Parascheva, relateaza Mediafax.

Viitorul are numai pasageri. Masina care conduce soferul, la vanzare din 2015

In urmatorii ani, condusul nu mai are nevoie de atentia soferilor in trafic. De asta se va ocupa, cel putin, masina viitorului, care se conduce singura, mai ales ca Toyota a anuntat, vineri, ca peste doi ani va pune pe piata masina care nu are nevoie.

Politisti morti intr-un accident rutier. Tragedia s-a produs intr-o localitate din judetul Valcea

Doi politisti din Valcea au murit in aceasta dimineata dupa ce masina in care se aflau a intrat pe contrasens pe un drum national din judet. Unul dintre ei a murit in urma impactului cu un alt autoturism,.

Carnaj pe o sosea din Valcea. Doi politisti au murit intr-un accident rutier, iar alte doua persoane sunt in stare grava la spital

Unul dintre politisti a decedat pe loc, altul la spital, cateva ore mai tarziu. Din primele date, acestia au intrat cu masina pe contrsens si s-au ciocnit cu un alt autovehicul care circula regulamentar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )