Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tara noastra, pusa la colt la licitatiile de grau din Egipt

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra, pusa la colt la licitatiile de grau din Egipt

Tara noastra a reusit sa castige doar un contract de livrare de grau in Egipt, la ultima licitatie organizata de Autoritatea egipteana care se ocupa cu achizitia de cereale GASC), de 60. 000 de tone, ce vor fi livrate de traderul InVivo intre 1si 10 septembrie, pentru 245,47 de dolari/tona si inca 10,41 dolari transportul. continuă pe Ziarul Bursa

Consumul de lapte din tara noastra, printre cele mai reduse din Uniunea Europeana

Consumam, oficial, doar 32 de ml de lapte pe zi, dar, in realitate, aceasta statistica nu reflecta si consumul nefiscalizat, ne-a spus Dorin Cojocaru, Presedintele Asociatiei Patronale din Industria Laptelui.

UE va importa 40.553 tone de grau din Ucraina

Uniunea Europeana a acordat licente pentru importul a 40. 553 de tone de grau din Ucraina pentru care nu se platesc taxe vamale ca parte a contractului de liber schimb incheiat intre UE si Kiev, potrivit datelor oficiale prezentate marti preluate de presa internationala.

Traderi din Romania exporta grau din tara vecina ca fiind romanesc

Graul bulgaresc va fi exportat in acest an de comercianti de cereale din tara noastra, care il achizitioneaza de pe piata vecina, dar expediaza prin portul Constanta catre terti, sustin reprezentanti din sectorul agricol din Bulgaria, citati de publicatia Standart News.

Tara noastra face progrese in privinta Agendei Digitale si investeste mai mult

Romania face progrese importante in ceea ce priveste realizarea obiectivelor din Agenda Digitala, specifica un raport al Comisiei Europene CE), publicat ieri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )