Libnet.ro
UNICEF

20:00

Targu-Mures, printre singurele orase din tara fara maidanezi

Adevărul Adevărul,
Targu-Mures, printre singurele orase din tara fara maidanezi

Targu-Mures se afla printre singurele orase din tara care a rezolvat din timp problema cainilor vagabonzi. inca din 2002, municipalitatea a construit stabilimente pentru patrupedele fara stapani, iar de doi ani incoace, Primaria a incheiat un contract cu o societate comerciala din Germania, care preia maidanezii din stabiliment. continuă pe Adevărul

Proteste impotriva exploatarii de la Rosia Montana, anuntate in 28 de orase din tara.

Mai multe proteste impotriva deciziei Guvernului de a aproba proiectul de lege care permite exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana sunt pregatite pentru astazi, de la ora 17. 00, in toata tara. Actul normativ, adoptat marti, va fi trimis in Parlament, care trebuie sa ia astfel decizia finala privind exploatarea de aur in zona Rosia Montana. Guvernul a aprobat acest proiect de lege care, potrivit procedurii, va trebui adoptat de Parlament. Principalele masuri propuse in .

Primariile din tara s-au apucat sa adune maidanezii de pe strazi, dupa tragedia din Capitala

Dupa tragedia de luni din parcul Tei din Capitala, cand un copil de patru ani a fost ucis de un caine vagabond, primariile din mai multe orase din tara si-au amintit de cainii fara stapan si au inceput.

Criza de asistenti medicali in unitatile sanitare publice din tara noastra

Sectorul sanitar din tara noastra risca sa ramana fara asistenti medicali in urmatorii ani, avertizeaza Federatia Solidaritatea Sanitara din Romania, potrivit unui comunicat de presa.

Eco-Rom Ambalaje a lansat prima zona de picnic 100% eco din tara noastra

Eco-Rom Ambalaje, impreuna cu Primaria Municipiului Tulcea, au lansat, in Tulcea, spatiul ecologic de picnic Pallet Picnic Park, prima zona 100% eco de acest tip din tara, se arata intr-un comunicat.

Astazi a fost lansat primul Centru privat de genetica medicala din tara noastra

Primul Centru privat de genetica medicala din tara noastra a fost lansat azi, in Capitala, in cadrul conferintei Medicina personalizata - Noi perspective pentru pacientul roman.

BCP va vinde subsidiara Millennium Bank din tara noastra

Subsidiara Millennium Bank din tara noastra va fi vanduta, dupa ce Comisia Europeana CE) a avizat planul de restructurare a bancii portugheze BCP, conform surselor de presa.

FOTO VIDEOProtest la Targu-Mures impotriva proiectului minier de la Rosia Montana

Proteste impotriva proiectului minier de la Rosia Montana au mai avut loc in tara si anii trecuti. Targumuresenii au dat adunarea pe Facebook si au pregatit un mare miting duminica, 1septembrie, in centrul orasului, la Ceasul cu Flori.

Primarul orasului Targu-Mures se razboieste cu ONG-urile

ONG-urile de mediu aduc atingere interesului national si sigurantei nationale. Este declaratia prim-vicepresedintelui PDL, Dorin Florea. Lideul democrat liberal sustine ca toate organizatiile nonguvernamentale din Romania sunt instrumente de tocat bani, care ascund in spate interes si afaceri dubioase. Florea cere public institutiilor statului un control riguros al ONG-urilor din Romania.

E revoltator ce a ajuns sa faca aceasta femeie pentru bani. Oamenii de cultura din tara vor sa o dea in judecata

Ea se caracterizeaza ca o femeie care vrea sa isi depaseasca in mod constant conditia de muritor si vrea sa atinga nemurirea prin mostenirea lasata omenirii. Astfel, cu talent sau fara, ucraineanca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )