Libnet.ro
UNICEF

06:00

Tariceanu ATACA virulent echipa Rise Project: Fortele OCULTE...

B1 B1,
Tariceanu ATACA virulent echipa Rise Project: Fortele OCULTE...

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, ii critica dur pe jurnalistii de la Rise Project, dupa ce acestia au scris ca relatia buna dintre Tariceanu si Dragnea ar fi inceput in anul. continuă pe B1

Dragnea, despre informatiile privind inceputul relatiei sale cu Tariceanu, descrisa in documentul publicat de RISE Project: Niste minciuni scrise de niste prosti

Liviu Dragnea a calificat informatiile privind inceputul relatiei sale cu Calin Popescu Tariceanu, descrise in documentul atribuit serviciului secret al Ministerului de Interne si publicat de RISE Project, drept niste minciuni scrie de niste prosti.

Tariceanu: Nu exista nicio dovada ca documentul prezentat de Rise Project e veridic. Nu are nimic de a face cu jurnalismul

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma, intr-o interventie la Digi 24, ca articolul Rise Project privind documentul DGPI nu are nimic de a face cu jurnalismul si nu exista nicio dovada ca acel act este veridic, contrazicand informatiile prezentate privind relatia sa cu Liviu Dragnea, care ar data din 2005.

Tariceanu: Nu exista nicio dovada ca documentul prezentat de Rise Project e veridic. Nu are nimic de-a face cu jurnalismul

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma, intr-o interventie la Digi 24, ca articolul Rise Project privind documentul DGPI nu are nimic de a face cu jurnalismul si nu exista nicio dovada ca acel act este veridic, contrazicand informatiile prezentate privind relatia sa cu Liviu Dragnea, care ar data din 2005, potrivit news. ro.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, despre anchetele RISE Project privitoare la afacerile liderului social-democratilor: dezvaluirile Rise Project: Dragnea se simte cu musca pe caciula

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, la Bistrita, ca una dintre concluziile sale dupa dezvaluirile facute de Rise Project despre liderul PSD, Liviu Dragnea, este ca acesta se simte cu musca pe caciula.

RISE Project publica investigatia despre legatura Dragnea-Tel Drum. Doi si-un Sfert:Respingem ferm alegatiile

RISE Projecta publicat, aseara, investigatia ce ar fi pornit de la un raport secret al Directiei Generale de Protectie Interna, serviciul secret al Ministerului de Interne, din care ar rezulta legaturile lui Liviu Dragnea cu SC Tel Drum. Publicarea articolului a fost amanata in urma unui control al ANAF la redactia Rise Project. Pe de alta parte, reprezentantii DGPI sustin ca presupusul document secret publicat de Rise Project nu ii apartine.

Mircea Badea: S-a dus ANAF la Rise Project si a iesit scandal. Dar de ce sa nu se duca, au ceva de ascuns?

Mircea Badea a spus joi, dupa ce ANAF a fost in control la Rise Project, ca nu vede care este problema in acest caz, cand un ONG este verificat de Fisc. S-a dus ANAF la Rise Project si a.

ONG-uri: Descinderea ANAF la Rise Project - tentativa de intimidare a ziaristilor de investigatie; solicitam premierului Tudose clarificari

Organizatiile neguvernamentale Grupul pentru Dialog Social, Freedom House Romania, Expert Forum, Centrul Roman de Politici Europene si Institutul de Politici Publice considera ca descinderea inspectorilor ANAF la reputata platforma de jurnalism de investigatie RISE Project a fost o tentativa de intimidare a ziaristilor, potrivit unui comunicat transmis de cele cinci ONG-uri, citat de platforma JustitieCurata. ro.

Control al inspectorilor ANAF in redactia Rise Project

Inspectori Antifrauda de la ANAF au mers, ieri, in control in redactia Rise Project. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, vizat de mai multe anchete ale jurnalistilor Rise, a transmis un comunicat de presa in care sustine ca nu are nicio implicare in actiunea ANAF, ca este indignat de ceea ce se intampla si ca are sentimentul ca se incearca compromiterea sa.

Ludovic Orban, despre dezvaluirile Rise Project: Dragnea se simte cu musca pe caciula

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica seara, ca una dintre concluziile sale dupa dezvaluirile facute de Rise Project despre liderul PSD, Liviu Dragnea, este ca acesta se simte cu musca pe caciula, adaugand ca relatiile dintre Dragnea si Tel Drum sunt un fel de secret al lui Polichinelle, informeazaAgerpres.

NU ESTE O COINCIDENTA. DRAGNEA???. Ion Cristoiu, despre descinderea comandoului ANAF in redactia Rise Project

Ion Cristoiu scrie in Gandul de sambata, de pe blogul personal, despre documentele prezentate de Rise Project in care s-au aratat mai multe afaceri dubioase ale presedintelui.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )