Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tarile cu cele mai multe zile libere: care sunt statele europene cu cel mai mare numar de sarbatori nationale

Adevărul Adevărul,
Tarile cu cele mai multe zile libere: care sunt statele europene cu cel mai mare numar de sarbatori nationale

Tarile cu cele mai multe zile libere. Daca fericirea angajatilor se poate masura in numarul zilelor libere reglementate prin lege, atunci romanii se numara si ei printre cei favorizati din acest punct de vedere. continuă pe Adevărul

Viata soferului de TIR: De cele mai multe ori faci dus pe fuga sau cu un pachet de servetele

Plecati aproape in permanenta de acasa si expusi riscului, atat cand sunt in trafic, cat si cand sunt parcati, soferii de TIR sunt o piesa foarte importanta in economie. Fara marfurile pe care le transporta, economia s-ar bloca.

Mai multe institutii, printre care si Guvernul, date in judecata de RCS RDS

Guvernul, Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE), Ministerul Energiei, Ministerul Economiei, filialele de distributie ale Enel Muntenia, Banat si Dobrogea), precum si filiala de distributie Electrica Distributie Nord au fost date in judecata de grupul RCS RDS.

SUA, Turcia si Ucraina, cele mai neprietenoase tari fata de Rusia

Rusii considera ca SUA, Turcia si Ucraina sunt cele mai neprietenoase state fata de Rusia, in timp ce Belarus, China si Kazahstan au fost definite de peste jumatate dintre rusi drept tarile cele mai prietenoase si cele mai apropiate de Rusia, potrivit unui sondaj realizat de Social Opinion Fund si citat sambata de agentia Prensa Latina.

Utile: Acestea sunt cele mai bune exercitii pentru tratarea anxietatii; Ce se intampla in corpul tau dupa ce te lasi de fumat; Iata cele mai periculoase flori pe care le ai in casa sau in gradina

Cinci sucuri naturale care ajuta la detoxifiere. O cura de detoxifiere nu inseamna infometare si nici o alimentatie dusa la extreme, insa este. Cat de grav este sa mananci la 10 noaptea. Poate s-a mai intamplat sa luam o mica gustare dupa cina: chipsuri, inghetata sau un baton cu alune.

VIDEO Laura Bretan, vocea de la Romanii au talent care a facut unul dintre cele mai bune momente din istoria show-ului

Laura Bretan este vocea de la Romanii au talent care a emotionat juriul pana la lacrimi si a reusit sa ridice in picioare o sala intreaga atunci cand a inceput sa cante melodia O mio bambino caro. Laura are doar 13 ani, are parinti romani, dar s-a nascut si a crescut in America, unde s-au facut mai multe reportaje despre talentul micutei cantarete de opera.

Cele mai bogate familii din lumea modei. Cine sunt oamenii care conduc aceasta industrie

Cele mai bogate familii din lumea modei inregistreaza anual cifre de afaceri care trec de ordinul miliardelor de dolari. Sunt copiii si nepotii marilor creatori si oameni de afaceri, care au pus bazele unor imperii in urma cu zeci de ani, imperii care dicteaza acum tendintele in lumea modei.

Cele mai rasfatate zodii in 2016: Leii si Varsatorii au un an de exceptie

Cele mai rasfatate zodii din 2016. Anul 2016 este un an al schimbarilor pentru cateva zodii, care sunt foarte favorizate. Iata care sunt cele mai rasfatate zodii anul acesta si cum le vor influenta plantele.

Turistii au decis: acestea sunt cele mai dorite destinatii pentru plaja in Europa

Cele mai populare destinatii de plaja din Europa au fost desemnate de site-ul RoutePerfect. com, dupa numarul rezervarilor facute deja de turisti, scrie Business Insider . Iar cum vremea incepe sa se incalzeasca, acestea va pot inspira pentru.

Inundatii puternice in mai multe judete. Zeci de localitati au ramas fara curent electric si sute de persoane s-au luptat cu apele dezlantuite (VIDEO)

Strazi inundate, zeci de localitati in bezna si mai multe terenuri si gospodarii inghitite de puhoaie. Sunt pagubele provocate de revarsarea apelor in judetele Sibiu si Brasov. Ultimul s-a.

Sfera de la Festo face cele mai bizare livrari cu drona

Cei de la Festo sunt cunoscuti pentru dronele concepute dupa asemanarea animalelor, cum ar fi SmartBird si insectele printate 3D BionicANTs. intre timp, au venit cu o idee si mai iesita din comun decat cele de pana acum. FreeMotionHandling e o sfera care seamana cu o meduza zburatoare, aparent destinata livrarilor. Este mai utila decat [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )