Libnet.ro
UNICEF

05:00

Viata soferului de TIR: De cele mai multe ori faci dus pe fuga sau cu un pachet de servetele

Adevărul Adevărul,
Viata soferului de TIR: De cele mai multe ori faci dus pe fuga sau cu un pachet de servetele

Plecati aproape in permanenta de acasa si expusi riscului, atat cand sunt in trafic, cat si cand sunt parcati, soferii de TIR sunt o piesa foarte importanta in economie. Fara marfurile pe care le transporta, economia s-ar bloca. continuă pe Adevărul

Tarile cu cele mai multe zile libere: care sunt statele europene cu cel mai mare numar de sarbatori nationale

Tarile cu cele mai multe zile libere. Daca fericirea angajatilor se poate masura in numarul zilelor libere reglementate prin lege, atunci romanii se numara si ei printre cei favorizati din acest punct de vedere.

Will Smith, fost jucator de fotbal american, a murit! Ucigasul l-a impuscat de mai multe ori

Will Smith, fost jucator NFL, a murit dupa ce a fost impuscat mortal sambata seara in districutul New Orleanss Lower Garden, in urma unei coliziuni in trafic. Medicul legist a.

Cele mai rasfatate zodii in 2016: Leii si Varsatorii au un an de exceptie

Cele mai rasfatate zodii din 2016. Anul 2016 este un an al schimbarilor pentru cateva zodii, care sunt foarte favorizate. Iata care sunt cele mai rasfatate zodii anul acesta si cum le vor influenta plantele.

Cele mai inteligente animale domestice

Toata lumea stie despre caini ca sunt printre cele mai inteligente animale din lume, insa oamenii de stiinta au descoperit recent ca animalele de ferma sunt chiar mai inteligente decat cei mai buni prieteni ai omului.

VIDEO Laura Bretan, vocea de la Romanii au talent care a facut unul dintre cele mai bune momente din istoria show-ului

Laura Bretan este vocea de la Romanii au talent care a emotionat juriul pana la lacrimi si a reusit sa ridice in picioare o sala intreaga atunci cand a inceput sa cante melodia O mio bambino caro. Laura are doar 13 ani, are parinti romani, dar s-a nascut si a crescut in America, unde s-au facut mai multe reportaje despre talentul micutei cantarete de opera.

VIDEO Inundatii in mai multe localitati din Dambovita. Strazile din Moreni s-au transformat in lacuri, iar in Ocnita, apa a navalit in gospodarii

Apele si-au iesit din matca in mai multe localitati din Dambovita. in Ocnita si Pucheni, mai multe gospodarii au fost inundate, iar in Pucioasa pompierii au intervenit pentru scoaterea apei din mai multe beciuri si chiar din curtea unei scoli.

Un vehicul-capcana a explodat luni seara in sud-estul Turciei, ranind mai multe persoane

Un vehicul-capcana a explodat, in cursul serii de luni, la o baza a jandarmeriei din orasul Hani, situat in sud-estul Turciei, la nord de Diyarbakir, ranind mai multe persoane, potrivit unei surse din cadrul securitatii, citate de Reuters online.

Inundatii puternice in mai multe judete. Zeci de localitati au ramas fara curent electric si sute de persoane s-au luptat cu apele dezlantuite (VIDEO)

Strazi inundate, zeci de localitati in bezna si mai multe terenuri si gospodarii inghitite de puhoaie. Sunt pagubele provocate de revarsarea apelor in judetele Sibiu si Brasov. Ultimul s-a.

Panama Papers: Agenti secreti din mai multe tari, inclusiv intermediari ai CIA, ar fi apelat la Mossack Fonseca

Agenti secreti din mai multe tari, inclusiv intermediari ai CIA, ar fi folosit serviciile firmei de avocatura Mossack Fonseca pentru a-si ascunde activitatile, arata documentele Panama, relateaza Sueddeutsche Zeitung citat de Deutsche Welle.

Jurnalistii de la mai multe institutii de presa din Franta au decis sa nu acopere vizita premierului Manuel Valls in Algeria, dupa ce unii dintre colegii lor nu au primit vize

Mai multe institutii de presa din Franta au decis sa boicoteze vizita premierului Manuel Valls, la Alger, in semn de solidaritate cu jurnalistii ale caror cereri de acreditare au fost refuzate de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )