Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teodor Baconschi a demisionat din PDL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Teodor Baconschi a demisionat din PDL

Teodor Baconschi, fost ministru de externe, a demisionat, ieri, din PDL, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Teodor Baconschi a demisionat din PDL, printr-o scrisoare trimisa lui Vasile Blaga

Teodor Baconschi si-a dat demisia, duminica seara, dinPartidulDemocrat Liberal, informeaza B1. Fostul ministru de externe a transmis demisia presedintelui partidului, Vasile Blaga, prin intermediul unei scrisori.

Teodor Baconschi a demisionat din PDL.

In finalul scrisorii, Teodor Baconschi precizeaza ca pleaca din PDL fara urma de resentiment, fiind convins ca partidul isi va urma drumul indicat de seful PDL Vasile Blaga transmite Mediafax. Gestul lui Baconschi vine in contextul in care conducerea PDL va discuta, luni, despre viitorul in formatiune al celor care critica deciziile partidului, cei vizati fiind si Cristian Preda si Theodor Paleologu, ramanand de vazut daca se va lua sau nu o decizie in cazul .

Teodor Baconschi a demisionat din PDL

Fostul ministru de Externe, Teodor Baconschi, a demisionat in aceasta seara din PDL, cu o seara inainte ca Biroul Permanent National sa ia in discutie cazul sau si al altor critici din PDL.

Ce se intampla in PDL: Cristian Preda si Teodor Baconschi scapa de excluderea din partid. Vasile Blaga: Nu avem o lista de excluderi. Nu doresc sa plece nimeni din PDL

Conducerea PDL va lua in discutie luni cazurile nemultumitilor din partid Cristian Preda si Teodor Baconschi. Surse din conducerea PDL au declarat pentru Hotnews. ro ca cei doi democrat liberali nu vor fi exclusi din partid, dar li se va da un avertisment. Totodata, aceleasi surse sustin ca in PDL se incearca acum instalarea unui armistitiu temporar, care ar putea fi insa dinamitat din nou de alcatuirea listelor pentru alegerile europarlamentare.

VIDEO Sedinta a conducerii PDL. Liderii partidului iau in discutie demisia lui Teodor Baconschi, dar si eventuale excluderi

Conducerea PDL se reuneste luni dimineata in sedinta saptamanala, urmand sa fie luata in discutie inclusiv posibila excludere a unor membri ai partidului care au criticat PDL in ultima perioada. Potrivit B1 Tv, vizati de o eventuala excludere ar fi Cristian Preda si Theodor Paleologu, dupa ce Daniel Funeriu si Teodor Baconschi si-au anuntat demisia din partid.

Teodor Baconschi si-a dat demisia din PDL: I-a trimis lui Vasile Blaga scrisoarea de demisie

Teodor Baconschi si-a dat demisia, duminica seara, dinPartidulDemocrat Liberal. Fostul ministru de externe a transmis demisia presedintelui partidului, Vasile Blaga, prin intermediul unei scrisori.

Vasile Blaga va decide luni cine pleaca din PDL: Sunt vizati Cristian Preda, Teodor Baconschi si Sever Voinescu (VIDEO)

Conducerea Partidului Democrat Liberal va decide, luni, in sedinta, cine sunt cei care vor pleca din cauza criticilor aduse. Este vorba despre Cristian Preda, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu sau Sever Voinescu,.

Baconschi si-a dat demisia din PDL: Mi-ati recomandat, de la Cluj, sa fac ciocul mic

Fostul ministru de Externe Teodor Baconschi si-a anuntat demisia din PDL, printr-o scrisoare deschisa adresata presedintelui partidului, Vasile Blaga, in care reproseaza, printre altele, ca reformistii din PDL.

Sever Voinescu la RFI: Daca va fi exclus din PDL vreun semnatar al motiunii Reformistii, demisionam in bloc!

Demisia lui Teodor Baconschi din PDL reprezinta o pierdere pentru partid, iar vina principala o are conducerea PDL, spune la RFI Sever Voinescu, adaugand ca membrii taberei reformiste vor demisiona in bloc, daca vreunul dintre ei va fi exclus la sedinta BPN de luni. La randul sau, europarlamentarul Monica Macovei se intreaba, pe blogul sau, cine raspunde pentru performanta trista de a pierde doi ministri de talie europeana intr-o singura saptamana.

Cristian Preda, SUSPENDAT din PDL pentru sase luni.

Biroul Permanent al PDL a decis sa il suspende din partid, timp de sase luni, pe europarlamentarul Cristian Preda, relateaza Mediafax. Surse din PDL au declarat, pentru Mediafax, ca in sedinta BPN a existat si o propunere de excludere din partid a lui Preda, insa aceasta nu a trecut. Cristian Preda a iesit inainte de vot din sedinta, declarand ca a uzat de dreptul sau la aparare prevazut in Statut, a ascultat criticile care i s-au adus si a incercat sa raspunda la ele. Citeste si Popoviciu .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )