Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sever Voinescu la RFI: Daca va fi exclus din PDL vreun semnatar al motiunii Reformistii, demisionam in bloc!

Hotnews Hotnews,
 Sever Voinescu la RFI: Daca va fi exclus din PDL vreun semnatar al motiunii Reformistii, demisionam in bloc!

Demisia lui Teodor Baconschi din PDL reprezinta o pierdere pentru partid, iar vina principala o are conducerea PDL, spune la RFI Sever Voinescu, adaugand ca membrii taberei reformiste vor demisiona in bloc, daca vreunul dintre ei va fi exclus la sedinta BPN de luni. La randul sau, europarlamentarul Monica Macovei se intreaba, pe blogul sau, cine raspunde pentru performanta trista de a pierde doi ministri de talie europeana intr-o singura saptamana. continuă pe Hotnews

Cristian Preda a fost exclus din PDL pentru o perioada de sase luni

Update 14. 45 - Presedintele PDL, Vasile Blaga, a confirmat, luni, suspendarea din partid a europarlamentarului Cristian Preda, pentru sase luni. Blaga a precizat ca decizia BPN a fost luata cu patru abtineri,.

Sever Voinescu avertizeaza conducerea PDL cu demisii in grup

Sever Voinescu a avertizat conducerea PDL cu demisii in grup, daca vreun semnatar al motiunii Reformistii va fi exclus din partid, potrivit surselor de presa.

PDL dezbate, astazi, daca-i exclude pe Cristian Preda, Theodor Paleologu si Sever Voinescu

Conducerea PDL va discuta, astazi, cazurile unor membri ai partidului care au criticat formatiunea in ultima perioada. Daca saptamana trecuta se vehiculau numele a cinci membri de seama ai PDL, astazi au mai ramas doar trei. Teodor Baconschi si Daniel Funeriu si-au dat demisia din PDL. Cristian Preda, Theodor Paleologu si Sever Voinescu s-ar putea alege fie cu un avertisment, fie vor fi exclusi.

Popoviciu isi mentine solicitarea de excludere din PDL a lui Preda, Paleologu, Voinescu.

Vicepresedintele PDL Alin Popoviciu a declarat luni ca isi mentine solicitarea de excludere din partid a lui Cristian Preda, Theodor Paleologu si Sever Voinescu, dar ca vrea sa asculte parerea tuturor membrilor BPN, informeaza Mediafax. El a adaugat ca in momentul de fata sunt multi colegi cu multe alte pareri. Intrebat daca isi mentine solicitarea de excludere din partid lui Cristian Preda, Theodor Paleologu, Sever Voinescu, Popoviciu a spus: Eu am facut o propunere BPN si astazi BPN discuta .

Vasile Blaga va decide luni cine pleaca din PDL: Sunt vizati Cristian Preda, Teodor Baconschi si Sever Voinescu (VIDEO)

Conducerea Partidului Democrat Liberal va decide, luni, in sedinta, cine sunt cei care vor pleca din cauza criticilor aduse. Este vorba despre Cristian Preda, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu sau Sever Voinescu,.

Teodor Baconschi a demisionat din PDL.

In finalul scrisorii, Teodor Baconschi precizeaza ca pleaca din PDL fara urma de resentiment, fiind convins ca partidul isi va urma drumul indicat de seful PDL Vasile Blaga transmite Mediafax. Gestul lui Baconschi vine in contextul in care conducerea PDL va discuta, luni, despre viitorul in formatiune al celor care critica deciziile partidului, cei vizati fiind si Cristian Preda si Theodor Paleologu, ramanand de vazut daca se va lua sau nu o decizie in cazul .

Baconschi si-a dat demisia din PDL: Mi-ati recomandat, de la Cluj, sa fac ciocul mic

Fostul ministru de Externe Teodor Baconschi si-a anuntat demisia din PDL, printr-o scrisoare deschisa adresata presedintelui partidului, Vasile Blaga, in care reproseaza, printre altele, ca reformistii din PDL.

Cristian Preda, SUSPENDAT din PDL pentru sase luni.

Biroul Permanent al PDL a decis sa il suspende din partid, timp de sase luni, pe europarlamentarul Cristian Preda, relateaza Mediafax. Surse din PDL au declarat, pentru Mediafax, ca in sedinta BPN a existat si o propunere de excludere din partid a lui Preda, insa aceasta nu a trecut. Cristian Preda a iesit inainte de vot din sedinta, declarand ca a uzat de dreptul sau la aparare prevazut in Statut, a ascultat criticile care i s-au adus si a incercat sa raspunda la ele. Citeste si Popoviciu .

Teodor Baconschi a demisionat din PDL

Teodor Baconschi, fost ministru de externe, a demisionat, ieri, din PDL, conform surselor de presa.

Gabi Tamas a fost exclus din lotul nationalei si inlocuit cu dinamovistul Dragos Grigore

Victor Piturca a decis sa-l excluda pe Gabriel Tamas din lotul echipei nationale a Romaniei pentru meciul amical cu Trinidad Tobago, locul acestuia urmand sa fie luat de dinamovistul Dragos Grigore. Fundasul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2536 seconds )