Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sever Voinescu avertizeaza conducerea PDL cu demisii in grup

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sever Voinescu avertizeaza conducerea PDL cu demisii in grup

Sever Voinescu a avertizat conducerea PDL cu demisii in grup, daca vreun semnatar al motiunii Reformistii va fi exclus din partid, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Vasile Blaga va decide luni cine pleaca din PDL: Sunt vizati Cristian Preda, Teodor Baconschi si Sever Voinescu (VIDEO)

Conducerea Partidului Democrat Liberal va decide, luni, in sedinta, cine sunt cei care vor pleca din cauza criticilor aduse. Este vorba despre Cristian Preda, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu sau Sever Voinescu,.

PDL dezbate, astazi, daca-i exclude pe Cristian Preda, Theodor Paleologu si Sever Voinescu

Conducerea PDL va discuta, astazi, cazurile unor membri ai partidului care au criticat formatiunea in ultima perioada. Daca saptamana trecuta se vehiculau numele a cinci membri de seama ai PDL, astazi au mai ramas doar trei. Teodor Baconschi si Daniel Funeriu si-au dat demisia din PDL. Cristian Preda, Theodor Paleologu si Sever Voinescu s-ar putea alege fie cu un avertisment, fie vor fi exclusi.

Sever Voinescu la RFI: Daca va fi exclus din PDL vreun semnatar al motiunii Reformistii, demisionam in bloc!

Demisia lui Teodor Baconschi din PDL reprezinta o pierdere pentru partid, iar vina principala o are conducerea PDL, spune la RFI Sever Voinescu, adaugand ca membrii taberei reformiste vor demisiona in bloc, daca vreunul dintre ei va fi exclus la sedinta BPN de luni. La randul sau, europarlamentarul Monica Macovei se intreaba, pe blogul sau, cine raspunde pentru performanta trista de a pierde doi ministri de talie europeana intr-o singura saptamana.

Seculici se retrage de la conducerea PDL Arad

Presedintele organizatiei judetene Arad a PDL, Gheorghe Seculici, si-a anuntat, astazi, retragerea de la conducerea filialei, in fruntea careia s-a aflat timp de 15 ani, afirmand ca va coordona totusi alegerile interne pentru a se asigura ca vor fi corecte, precizeaza sursele de presa.

Gheorghe Seculici si-a anuntat retragerea de la conducerea PDL Arad

Presedintele organizatiei judetene Arad a PDL, Gheorghe Seculici, si-a anuntat, sambata, retragerea de la conducerea filialei, in fruntea careia s-a aflat timp de 15 ani, afirmand ca va coordona totusi alegerile interne pentru a se asigura ca vor fi corecte, transmite Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )