Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cristian Preda a fost exclus din PDL pentru o perioada de sase luni

Antena3 Antena3,
Cristian Preda a fost exclus din PDL pentru o perioada de sase luni

Update 14. 45 - Presedintele PDL, Vasile Blaga, a confirmat, luni, suspendarea din partid a europarlamentarului Cristian Preda, pentru sase luni. Blaga a precizat ca decizia BPN a fost luata cu patru abtineri,. continuă pe Antena3

Cristian Preda, SUSPENDAT din PDL pentru sase luni. ...

UPDATE: Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca in sedinta de birou permanent al partidului s-a luat decizia, cu patru abtineri, de a-l suspenda pe Cristian Preda. Solutia votata cu patru abtineri a fost aceea de a fi suspendat din calitatea de membru al PDL pentru o perioada de sase luni, a afirmat Blaga. Mai mult, liderul democrat-liberalilor a anuntat ca PDL va sesiza luni Curtea Constitutionala cu privire la Legea referendumului. _ _ _ _ Biroul Permanent al PDL a decis sa .

Cristian Preda, SUSPENDAT din PDL pentru sase luni. ...

UPDATE: Europarlamentarul Cristian Preda catalogheaza drept nedreapta decizia BPN al PDL in cazul sau si precizeaza ca ia in considerare posibilitatea de a o contesta, informeaza Mediafax. Reprosurile care mi-au fost adresate au fost foarte diverse: de la ideea ca, atunci cand am fost prim-vicepresedinte, nu am fost solidar cu PDL, pana la reprosul ca mi-am declarat public tristetea pentru retrogradarea Rapidului, s-a spus aproape tot ceea ce poate concepe o minte omeneasca. Blogul acesta a .

Cristian Preda, SUSPENDAT din PDL pentru sase luni.

Biroul Permanent al PDL a decis sa il suspende din partid, timp de sase luni, pe europarlamentarul Cristian Preda, relateaza Mediafax. Surse din PDL au declarat, pentru Mediafax, ca in sedinta BPN a existat si o propunere de excludere din partid a lui Preda, insa aceasta nu a trecut. Cristian Preda a iesit inainte de vot din sedinta, declarand ca a uzat de dreptul sau la aparare prevazut in Statut, a ascultat criticile care i s-au adus si a incercat sa raspunda la ele. Citeste si Popoviciu .

Sever Voinescu la RFI: Daca va fi exclus din PDL vreun semnatar al motiunii Reformistii, demisionam in bloc!

Demisia lui Teodor Baconschi din PDL reprezinta o pierdere pentru partid, iar vina principala o are conducerea PDL, spune la RFI Sever Voinescu, adaugand ca membrii taberei reformiste vor demisiona in bloc, daca vreunul dintre ei va fi exclus la sedinta BPN de luni. La randul sau, europarlamentarul Monica Macovei se intreaba, pe blogul sau, cine raspunde pentru performanta trista de a pierde doi ministri de talie europeana intr-o singura saptamana.

Gabi Tamas a fost exclus din lotul nationalei si inlocuit cu dinamovistul Dragos Grigore

Victor Piturca a decis sa-l excluda pe Gabriel Tamas din lotul echipei nationale a Romaniei pentru meciul amical cu Trinidad Tobago, locul acestuia urmand sa fie luat de dinamovistul Dragos Grigore. Fundasul.

Vasile Blaga: Cristian Preda a fost suspendat pentru 6 luni din PDL

Biroul Permanent National al PDL a decis, luni, sa il suspende din partid pentru o perioada de 6 luni pe europarlamentarul PDL Cristian Preda, a declarat, luni, presedintele PDLVasile Blaga. Presedintele PDL.

Vasile Blaga, despre suspendarea lui Cristian Preda din PDL: Va avea timpul necesar sa ...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a spus, luni seara, ca europarlamentarul Cristian Preda va avea timp sa analizeze toate lucrurile dupa ce a fost suspendat din partid pentru 6 luni de zile, potrivit B1. ro. PDL se afla intr-un amplu proces de reconstructie al structurilor pentru ca ne asteapta un an greu, intr-un proces amplu de a ne prezenta strategiile in teritoriu. O serie de colegi, folosind retorica USL au criticat in mod repetat partidul, invocand diferite motive, cele mai multe calate .

Macovei: Propunerea de suspendare a lui Cristian Preda arata obtuzitatea ...

Monica Macovei considera ca propunerea de suspendare din partid a lui Cristian Preda pentru sase luni arata obtuzitatea actualului BPN al PDL, informeaza Mediafax. Cristian Preda a fost sanctionat de BPN cu suspendare pe o perioada de 6 luni pentru ca si-a exprimat public opiniile si a atras atentia ca PDL nu respecta intocmai Statutul, de pilda - nu stabileste un guvern din umbra, scrie Macovei pe blogul sau, precizand ca, potrivit Statutului, propunerea de suspendare pentru 6 luni .

PDL dezbate, astazi, daca-i exclude pe Cristian Preda, Theodor Paleologu si Sever Voinescu

Conducerea PDL va discuta, astazi, cazurile unor membri ai partidului care au criticat formatiunea in ultima perioada. Daca saptamana trecuta se vehiculau numele a cinci membri de seama ai PDL, astazi au mai ramas doar trei. Teodor Baconschi si Daniel Funeriu si-au dat demisia din PDL. Cristian Preda, Theodor Paleologu si Sever Voinescu s-ar putea alege fie cu un avertisment, fie vor fi exclusi.

VIDEO Cristian Preda, suspendat sase luni din PDL/ Vasile Blaga: Eu am propus suspendarea/ Cristian Preda:E o hotarare nedreapta. Iau in considerare posibilitatea de a contesta decizia

Europarlamentarul Cristian Preda a fost suspendat sase luni din partid, in urma declaratiilor critice ale acestuia la adresa conducerii democrat-liberalilor, a decis luni Biroul Politic al PDL, au declarat, pentru HotNews. ro, surse politice. Aceleasi surse sustin ca printre contestatarii lui Preda s-au numarat Gheorghe Flutur, Sulfina Barbu, Liviu Negoita si Radu F. Alexandru. UPDATE: Presedintele PDL Vasile Blaga a confirmat suspendarea pentru sase lui a lui Cristian Preda. Personal, eu am propus-o, a afirmat Blaga.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )