Libnet.ro
UNICEF

16:00

Teroristul din Iasi a adunat obuze din muntii Sucevei. Oliver Stan s-a filmat in pustietate intr-un autoportret video de 75 de minute

Adevărul Adevărul,
Teroristul din Iasi a adunat obuze din muntii Sucevei. Oliver Stan s-a filmat in pustietate intr-un autoportret video de 75 de minute

Oliver Stan, atentatorul cu bomba de la Universitatea Gheorghe Asachi, a transportat cu autobuzul obuze cu potential exploziv din capatul Sucevei si pana la Iasi, peste 230 de kilometri. Barbatul ameninta ca a mai plasat si alte bombe, care sunt cautate de pirotehnisti. continuă pe Adevărul

VIDEO Teroristul din Iasi a adunat obuze din muntii Sucevei. Oliver Stan s-a filmat in pustietate intr-un autoportret video de 75 de minute

Oliver Stan, atentatorul cu bomba de la Universitatea Gheorghe Asachi, a transportat cu autobuzul obuze cu potential exploziv din capatul Sucevei si pana la Iasi, peste 230 de kilometri. Barbatul ameninta ca a mai plasat si alte bombe, care sunt cautate de pirotehnisti.

Atacatorul de la Universitatea Asachi din Iasi se numeste Oliver Stan si are probleme psihice: Sustine ca a lucrat pentru Dumnezeu (FOTO)

Pe pagina de Facebook a barbatului care a detonat o bomba la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din Iasi apar detalii referitoare la ocupatia sa, cat si fotografii cu acesta, potrivit BZI.

VIDEO Barbatul care a detonat un dispozitiv explozibil intr-o sala de curs a Universitatii G. Asachi a ascuns alte doua dispozitive intr-o zona de agrement din Iasi

Anchetatorii din Iasi au aflat, marti, in timpul audierilor, ca barbatul care a detonat luni un dispozitiv explozibil intr-o sala de curs a Facultatii de Telecomunicatii de la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi a ascuns mai multe astfel de dispozitive in oras, transmite B1TV. Urmarind indicatiile oferite de barbat, politia a a descoperit alte doua dispozitive in zona Ciric din Iasi.

VIDEO Barbatul care a detonat un dispozitiv explozibil intr-o sala de curs a Universitatii G. Asachi ar fi ascuns alte doua dispozitive intr-o zona de agrement din Iasi

Anchetatorii din Iasi ar fi aflat, marti, in timpul audierilor, ca barbatul care a detonat luni un dispozitiv explozibil intr-o sala de curs a Facultatii de Telecomunicatii de la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi ar fi ascuns mai multe astfel de dispozitive in oras, transmite B1TV. Urmarind indicatiile oferite de barbat, politia ar fi descoperit alte doua dispozitive in zona Ciric din Iasi.

Ponta: Daca bomba exploda in sala Facultatii din Iasi, era cea mai mare catastrofa din istoria tarii

Tentativa de detonare a unei bombe intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi putea reprezenta cea mai mare catastrofa din istoria Romaniei daca acea bomba exploda, a afirmat premierul Victor.

Unul dintre studentii care l-au imobilizat pe atacatorul din Iasi, premiat de o fundatie din Republica Moldova cu 1.800 de euro

O fundatie din Republica Moldova va oferi un premiu de aproximativ 1. 800 de euro studentului moldovean Marian Platonov, care alaturi de un alt coleg l-a imobilizat pe barbatul care a incercat sa detoneze o bomba luni intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi, informeaza Mediafax.

Ponta: Daca bomba exploda in sala Facultatii din Iasi, era cea mai mare catastrofa din ...

Tentativa de detonare a unei bombe intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi putea reprezenta cea mai mare catastrofa din istoria Romaniei daca acea bomba exploda, a afirmat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. El a adaugat ca ii multumeste lui Dumnezeu pentru faptul ca tentativa a esuat. Indiferent de orice alte teme importante, nu stiu cui sa ii multumesc altcuiva decat lui Dumnezeu, pentru ca ce s-a intamplat ieri la Iasi putea sa fie cu adevarat cea mai mare .

Ce recompensa va primi studentul care l-a imobilizat pe atacatorul din Iasi.

O fundatie din Republica Moldova va oferi un premiu de aproximativ 1. 800 de euro studentului moldovean Marian Platonov, care alaturi de un alt coleg l-a imobilizat pe barbatul ce a incercat sa detoneze o bomba intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi, scrie Mediafax. Fundatia Edelweiss din Republica Moldova, infiintata de omul de afaceri Vlad Plahotniuc, a anuntat ca ii va oferi 30. 000 lei moldovenesti, aproximativ 1. 800 de euro, studentului Marian Platonov, pentru ca acesta a .

Selgros schimba designul magazinului din Iasi cu o investitie de 4 mil. euro

Selgros, unul dintre cei mai importanti retaileri de pe piata locala, a investit circa 4 mil. euro in reamenajarea magazinului din Iasi, prin care se urmareste introducerea unui nou concept de design, au declarat pentru Wall-Street. ro reprezentantii.

Atentat cu bomba la Universitatea din Iasi

Un individ neidentificat a detonat un dispozitiv explozibil artizanal intr-o sala a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, in timpul examenului de licenta, potrivit surselor de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )