Libnet.ro
UNICEF

06:30

in timp ce Ungaria il ascunde pe fostul deputat Marko Attila, dat in urmarire internationala, Ministrul de Externe Bogdan Aurescu efectueaza o vizita la Budapesta

B1 B1,
in timp ce Ungaria il ascunde pe fostul deputat Marko Attila, dat in urmarire internationala, Ministrul de Externe Bogdan Aurescu efectueaza o vizita la Budapesta

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu se afla la Budapesta, la invitatia omologului sau ungar. Potrivit Stiri pe surse, Deputatul Bogdan Diaconu, presedintele Partidului Romania Unita, considera ca Aurescu a. continuă pe B1

Fostul deputat Marko Attila, urmarit international prin Interpol

Fostul deputat Marko Attila a fost dat in urmarire internationala prin Interpol, dupa ce a fost arestat preventiv in lipsa la solicitarea DNA, potrivit reprezentantilor Politiei Romane.

Fostul deputat Marko Attila, pe site-ul Politiei Romane la sectiunea Persoane urmarite

Marko Attila a fost dat in urmarire. Acesta apare pe site-ul Politiei Romane la sectiunea Persoane urmarite dupa ce Curtea Suprema a admis, pe 29 aprilie, cererea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva in lipsa a fostului deputat.

Marko Attila, dat in urmarire prin Interpol. Fostul deputat apare pe lista celor mai cautati infractori

Deputatul fugar Marko Attila a fost dat in urmaririe prin Interpol si a fost pus de Politia Romana pe lista celor mai cautati infractori. O lista pe care figureaza nume celebre precum Zaher Iskandarani sau.

Politic Show: Marko Attila, dat in urmarire prin Interpol. Fostul deputat UDMR, pus pe lista celor mai cautati infractori; Basescu, mesaj catre Iohannis si Ponta: Inteligentilor, Romania va pierde cam 7 miliarde de euro din fondurile europene; Blaga, des

Traian Basescu, atac la Ponta: Vai de tine si de clica ta, cand romanii vor intelege cat i-ai mintit Fostul presedinte Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa premierului Victor Ponta. Macovei cearta Opozitia pentru lipsa de reactie vizavi de mutilarea Codului Penal: Cat timp tace, Ponta si PSD vor sufoca Parlamentul Europarlamentarul Monica Macovei a criticat marti lipsa de.

Marko Attila: Voi merge pana la ultima suflare pentru a-mi dovedi nevinovatia

Fostul deputat UDMR Marko Attila, dat in urmarire internationala prin Interpol, dupa ce a fost arestat preventiv in lipsa la solicitarea DNA, sustine ca va merge pana la ultima suflare pentru a-si dovedi nevinovatia, informeaza Mediafax.

Un mandat european de arestare a fost emis pe numele fostului deputat UDMR Marko Attila

Un mandat european de arestare a fost emis de judecatori pe numele fostului deputat Marko Attila, care nu se afla in acest moment in Romania si in cazul caruia s-a dispus arestarea preventiva, informeaza.

Aurescu a solicitat Ungariei sa respecte legea europeana in cazul lui Marko Attila

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat, joi, la Budapesta, ca a solicitat Ungariei sa respecte prevederile legislatiei europene in vederea finalizarii procedurilor dupa ce autoritatile romane au emis, miercuri, un mandat european de arestare pe numele fostului deputat Marko Attila.

Aurescu, despre cazul Marko Attila: Am solicitat Ungariei sa respecte legea europeana

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat, joi, la Budapesta, ca a solicitat Ungariei sa respecte prevederile legislatiei europene, dupa ce autoritatile romane au emis, miercuri, un mandat european de arestare pe numele fostului deputat Marko Attila, informeaza Mediafax.

Mandat european de arestare, emis pe numele lui Marko Attila

Judecatorii au emis un mandat european de arestare pe numele fostului deputat Marko Attila, dupa ce anterior se dispusese arestarea preventiva a acestuia, iar el nu a fost gasit de oamenii legii, potrivit unor surse.

Mandat EUROPEAN de arestare, pe numele lui Marko Attila

Judecatorii au emis un mandat european de arestare pe numele fostului deputat Marko Attila, dupa ce anterior se dispusese arestarea preventiva a acestuia, iar el nu a fost gasit de oamenii legii, potrivit unor surse din Politia Romana, informeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )