Libnet.ro
UNICEF

13:30

TONE de ajutoare pentru sinistratii din Serbia, din partea romanilor

Antena3 Antena3,
TONE de ajutoare pentru sinistratii din Serbia, din partea romanilor

Locuitorii din Bocsa au trimis 12 tone de ajutoare sinistratilor din Serbia. Oamenii au donat de la conserve, zahar, faina, ulei sau orez pana la dulciuri, haine si detergent. Mai multe orase din. continuă pe Antena3

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice .

Privatizarea Oltchim a esuat: nici o oferta depusa pentru combinatul din Ramnicu Valcea

Nici o companie nu a depus oferte pentru privatizarea Oltchim la finalul termenului-limita, anunta Ministerul Economiei. Termenul limita a fost vineri, 6 iunie a. c. , ora 11,00. Oltchim SA este administrata de un consortiu de administratori judiciari: RomInsolv SPRL si BDO Business Restructuring SPRL.

Directorul pentru infrastructura din PMB, retinut pentru 24 de ore

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au anuntat, ieri ca au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a lui Madalin Dumitru, director al Directiei generale infrastructura si servicii publice din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti PMB).

Visul american: care este 'pretul fericirii' pentru cetatenii din SUA

Banii nu aduc fericirea pentru americani, majoritatea cetatenilor din SUA fiind multumiti cu un salariu situat mult sub nivelul celui incasat de un manager. Mai mult de jumatate dintre acestia spun ca s-ar declara fericiti daca ar castiga 100. 000 de.

Consolidarea securitatii energetice, prioritara pentru statele din G7

Statele din grupul G7 urmeaza sa faca din consolidarea securitatii energetice o prioritate, in principal prin diversificarea surselor de aprovizionare, relateaza AFP.

BILLA, look nou pentru magazinul din Soseaua Oltenitei

Billa Romania a anuntat finalizarea procesului de reamenajare si renovare a magazinului de pe Soseaua Oltenitei , Bucuresti, deschiderea magazinului in noul format fiind programata pentru data de 5 iunie.

BNR scoate la concurs un post de femeie de serviciu pentru agentia din Brasov

Reprezentantii Bancii Nationale a Romaniei BNR) scot la concurs un post de ingrijitor in agentia din Brasov. Principala atributie pe care o va avea ingrijitorul vor fi aceea de a face curatenie in spatiile agentiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2282 seconds )