Libnet.ro
UNICEF

00:08

Top 10 filme care au adus cei mai multi oameni in cinema anul acesta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10 filme care au adus cei mai multi oameni in cinema anul acesta

Chiar daca prima jumatate a anului inca nu s-a incheiat, cel mai popular film din 2017 a reusit deja sa incaseze peste un miliard de dolari in cinematografele din toata lumea. Cititi in continuare care sunt filmele care au generat cei mai multi bani. continuă pe Wall-Street Ro

Relatia parintilor cu copiii: 48% au o parere buna si foarte buna despre aplicarea corectiilor/ Mama este indicata de cei mai multi ca fiind cea care le aplica (studiu)

Subiectul aplicarii unor corectii copiilor atunci cand acestia au un comportament necorespunzator este controversat: 48% dintre cei intervievati au o parere buna si foarte buna despre acest aspect, in timp ce acelasi procent au o parere proasta si foarte proasta, se arata intr-un studiu al IRES, cu privire la relatia dintre parinti si copii. 4 din 10 respondenti spun ca in familia lor exista obiceiul de a fi aplicate corectii copiilor. In cazul acestora, mama este indicata de cei mai multi ca fiind cea care aplica aceste corectii 87%). 7 din 10 respondenti sunt de acord cu ideea ca palma acordata copilului in sensul educarii lui constituie un act de incalcare a drepturilor copilului, potrivit aceluiasi studiu. Puteti citi integral studiul din atasament,.

Radu Savopol, 5 To Go: Cei mai multi oameni beau cafea foarte ieftina, dar aia nu e cafea. Nu consideram concurenta cafeaua la 2 lei

Romanii nu au traditie in ce priveste cafeaua, insa in ultimii ani au inceput sa se educe si sa intrebe de unde provine cafeaua. Chiar si asa, cei mai multi oameni continua sa cumpere cafea foarte ieftina, de exemplu, cea la 2 lei de la.

Incident socant, surprins de camerele video. Un castel gonflabil in care se jucau mai multi copii a fost luat pe sus de vant. Ce a urmat - VIDEO

Clipe de groaza au fost surprinse in timpul unei petreceri pentru copii din San Luis Potosi, Mexic. Un castel gonflabil in care se juca o fetita de sapte ani a fost desprins de la sol de vantul.

UNICEF: 2,7 milioane de copii traiesc in institutii rezidentiale. Romania, printre tarile cu cei mai multi copii aflati in orfelinate

Cel putin 2,7 milioane de copii din intreaga lume traiesc in institutii rezidentiale, arata cele mai recente date furnizate de UNICEF. Specialistii spun insa ca cifra oficiala reprezinta doar varful aisbergului. Explicatia e simpla: in majoritatea tarilor analizate se regasesc lacune mari in materie de colectare a datelor.

Recunosti vedeta? Fotografie inedita cu unul dintre cei mai iubiti prezentatori de televiziune

Dan Negru, vedeta Antenei 1, a postat de 1 iunie o fotografie din copilarie, de care si-a adus aminte cu nostalgie. Micul pionier si-a completat postarea cu un citat din George Calinescu; Imi privesc.

NSFW. Dezbrac-o pe Yoko Ono c-o foarfeca! Impunge-o pe Marina! Top 10 Haute Culture cele mai bune piese care definesc Performance Art-ul

Totul incepe cu blocajul mental si continua cu interpretarea. Cum sa treci peste prejudecati? Cu performance ART. Haute Culture va prezinta Topul si istoria artei care isi permite chiar cruzimi pentru ca TU sa intelegi ce sens ai pe lume. DADA miscarea a deschis drumul explorarii de sine a artistului, a corpului artistului si a limitelor acestuia precum si a psihologiei publicului. Franko B rastoarna normele masculinitatii, ale PRIVIRII si loveste exact in obsesia industriei fashion de a isi infometa modelele pana la boli grave. Marina Abramovic dorea sa afle cat de departe va merge publicul folosind obiecte precum: un trandafir, o pana, miere, struguri, o foarfeca, un bisturiu, cuie pana si un pistol incarcat cu un glont. Publicul a fost timid la inceput, dar dupa nici 3 ore artista era goala, cu hainele taiate in jurul ei. Vezi, Top 10. arta sa urli!.

Filmele verii 2017: care sunt cele mai tari blockbustere pe care le puteti vedea

Vara lui 2017 rezerva un program cinematografic plin de surprize si de filme care merita vazute. De la francize cunoscute, la animatii si continuari de succes, filmele verii 2017 reprezinta un punct fierbinte al.

Despagubiri URIASE pentru o TANARA care a dezvaluit ca s-a CULCAT cu mai multi POLITISTI cand era MINORA (FOTO)

O tanara de numai 19 ani din Oaklanda facut cateva dezvlaluiri socante. Jasmin Absulin afirma ca a intretinut relatii intime cu mai multi oameni ai legii cand era minora, la.

Mai multi angajati ai Ambasadei Germaniei, victime ale atentatului terorist de la Kabul

Un agent de securitate afgan si-a pierdut viata si mai multi angajati ai Ambasadei Germaniei din Kabul au fost raniti in urma unei explozii puternice, care a zguduit capitala afgana miercuri dimineata, a.

Mai multi parlamentari propun o noua sarbatoare nationala: 15 mai, Ziua ardelenilor

Mai multi parlamentari PNL si PMP vor ca pe ziua de 15 mai sa fie sarbatorita Ziua ardelenilor, zi de sarbatoare nationala, deoarece actul istoric de la 1 Decembrie 1918 a avut la baza programul revolutiei ro.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )