Libnet.ro
UNICEF

08:00

Topul celor mai verzi orase din judet: Hunedoara detine recordul, de 20 de ani

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai verzi orase din judet: Hunedoara detine recordul, de 20 de ani

Municipiul Hunedoara inregistreaza peste 200 de hectare de spatii verzi, parcuri si gradini publice, potrivit unui raport al Institutului National de Statistica. in topul oraselor verzi din judet se mai afla Deva, Simeria si Vulcan, in schimb Petrosani si-a redus suprafata de zone verzi in ultimele doua decenii. continuă pe Adevărul

Liga I se afla pe locul 16 in topul celor mai puternice campionate din lume in 2014

Liga I ocupa locul 16 in clasamentul celor mai puternice campionate din lume in 2014, ierarhie publicata de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS).

Liga I se afla pe locul 16 in topul celor mai puternice campionate din lume

Liga I ocupa locul 16 in clasamentul celor mai puternice campionate din lume in 2014, ierarhie publicata de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS).

Un lungmetraj romanesc in topul celor mai asteptate filme din 2015

Lungmetrajul Comoara, de Corneliu Porumboiu, se numara printre cele mai asteptate 20 de filme straine ale anului 2015, potrivit unui top realizat de site-ul specializat in stiri din domeniul cinematografiei IndieWire, citat de Mediafax.

Care sunt cele mai ieftine orase din Romania. Resedintele de judet cu cele mai mici costuri ale vietii

Te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai ieftine orase din Romania, acele localitati in care costul vietii de zi cu zi nu este unul impovarator? Adevarul a realizat un clasament al oraselor-resedinta de judet in care poti trai si cu un buget mai mic.

Targu Jiul, printre cele mai ieftine orase din Romania

Municipiul Targu Jiu figureaza printre cele mai ieftine orase din Romania, potrivit datelor prezentate de portalul Numbeo. com. Orasul nostru se afla pe locul trei pe tara.

Nivelul inegalitatii globale este uimitor. Averile celor mai bogati oameni din lume vor depasi 50% din averea globala

Un raport al organizatiei Oxfam publicat inainte de intalnirea anuala a Forumului Economic Mondial de la Davos, Elvetia, arata ca cei mai bogati 1% dintre oameni vor detine o parte mai mare din averea globala.

123456 si password, in continuare cele mai slabe parole din online si anul trecut

Furnizorul de aplicatii de management al parolelor Splash Data a publicat topul celor mai slabe parole din 2014. Acesta releva cat de important este ca o combinatie sigura de caractere sa nu contina nume, tipare.

Smiley, cel mai prolific artist din 2014

Interpretul de muzica pop Smiley se afla pe primul loc in topul celor mai difuzati artisti din tara noastra, realizat de Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti CREDIDAM).

Drapelele Frantei, incendiate in Pakistan si Gaza. Proteste de amploare si in mai multe orase din Europa

Masacrul de la publicatia Charlie Hebdo continua sa scoata oameni in strada! Mii de oameni au manifestat, aseara, in Germania si Danemarca, impotriva Islamului, insa au fost intampinati de un.

Liga I, in top 20 cele mai puternice campionate din lume

Liga I ocupa locul 16, cu 619 de puncte, in clasamentul celor mai puternice campionate din lume in 2014, intocmit si publicat de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3082 seconds )