Libnet.ro
UNICEF

20:00

Tragedia din Apuseni. Medicul Sorin Ianceu: Aura a fost constienta timp de cinci ore.

România Liberă România Liberă,
Tragedia din Apuseni. Medicul Sorin Ianceu: Aura a fost constienta timp de cinci ore.

Medicul Sorin Ianceu din Oradea, unul dintre supravietuitorii accidentului din Apuseni, afirma ca tanara decedata, Aurelia Ion, a fost constienta cinci ore dupa prabusirea avionului. Ne-am indepartat imediat de epava si am inceput sa sunam dupa ajutoare. Telefoanele mele au fost distruse, dar doctorul Zamfir avea doua telefoane si am vorbit cu autoritatile de la el. Aura a fost constienta timp de cinci ore dupa ce am cazut cu avionul. Imediat dupa aceea, doctorul Zamfir a incercat s-o . continuă pe România Liberă

Medicul Zamfir, audiat in cazul accidentului aviatic din Apuseni.

Medicul Radu Zamfir a fost audiat, miercuri, la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, in legatura cu accidentul aviatic din Muntii Apuseni, relateaza Mediafax. Citeste si: Tragedia din Apuseni. Medicul Sorin Ianceu: Aura a fost constienta timp de cinci ore Medicul s-a prezentat miercuri la Parchet in jurul orei 12. 00 si da in prezent declaratii in acest dosar. Procurorii Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia au dispus inceperea urmaririi penale in rem in cauza privind accidentul .

Marturii dupa accidentul din Apuseni. Dr. Sorin Ianceu: Aura era inerta. Nu isi putea misca mainile si picioarele, ne striga pe nume. Imaginea ei ma afecteaza cel mai mult

Chirurgul oradean Sorin Ianceu s-a aflat in avionul prabusit, saptamana trecuta, in Muntii Apuseni. Cand va fi externat, medicul isi doreste sa mearga la mormintele lui Adrian Iovan si al Aurei Ion, sa se intalneasca cu colegul sau dr. Radu Zamfir si sa ii viziteze pe motii care i-au salvat. Nu exclude, insa, si posibilitatea de a urca chiar la locul tragediei.

Accidentul din Apuseni - Medicul Valentin Calu: Momentul accidentului e tulbure, m-am lovit la cap. Motii ne-au gasit cand trebuia

Medicul Valentin Calu, ranit in accidentul din Apuseni, spune ca momentul prabusirii avionului este tulbure pentru el, intrucat s-a lovit la cap si, fiind inconstient, a fost impins afara din aeronava de doctorul Ianceu, adaugand ca are un respect de nedescris pentru motii care i-au salvat, relateaza Mediafax.

Traian Basescu face ancheta dupa tragedia din Apuseni

Surse oficiale au explicat pentru gandul ca Presedintia a inceput propriile verificari in urma tragediei eviatice din Apuseni, de la decolarea aeronavei in conditii nefavorabile pana la prestatia.

MARTURII Dr. Sorin Ianceu: Aura era inerta. Nu isi putea misca mainile si picioarele, ne striga pe nume. Imaginea ei ma afecteaza cel mai mult

Chirurgul oradean Sorin Ianceu s-a aflat in avionul prabusit, saptamana trecuta, in Muntii Apuseni. Cand va fi externat, medicul isi doreste sa mearga la mormintele lui Adrian Iovan si al Aurei Ion, sa se intalneasca cu colegul sau dr. Radu Zamfir si sa ii viziteze pe motii care i-au salvat. Nu exclude, insa, si posibilitatea de a urca chiar la locul tragediei.

Medicul Pivniceru, despre momentele de dupa accidentul din Apuseni: Aurelia era paralizata de ...

Unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic din Muntii Apuseni, medicul Catalin Piviniceru, isi aminteste ca mobilul i-a sunat dupa prabusire, insa n-a putut ajunge la el din cauza durerilor. El povesteste ca a trait un cosmar pana cand a ajuns pe targa, potrivit Mediafax. M-am trezit dupa accident pentru ca mi-a sunat telefonul. Nu m-am putut ridica sa-l iau, desi cred ca era la mai putin de doi metri. Am fost incapabil sa ma aplec si sa-l caut printre lucruri. Ma gandeam numai la .

Medicul Radu Zamfir s-a intors la munca, la doar o saptamana de la accidentul aviatic din Apuseni

Medicul Radu Zamfir a fost externat duminica si s-a intors la munca luni, la doar o saptamana de la accidentul de avion caruia i-a fost victima si in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si.

Coordonatorul Agentiei Nationale de Transplant, Victor Zota, despre tragedia din Apuseni: Cand au fost gasiti de localnici, nici n-am mai crezut

Accidentul aviatic din Apuseni nu a oprit activitatea de transplant, si nici daruirea medicilor pentru salvarea vietii semenilor. Sambata dimineata, 25 ianuarie, patru chirugi de la Fundeni si o asistenta, au plecat la Craiova pentru prelevare, a treia dupa tragedie.

Seful ISU Cluj: Nu noi am fost veriga slaba in cazul accidentului aviatic din Apuseni, dar am avut sincope

ISU Cluj a actionat conform procedurilor legale in cazul accidentului aviatic din Apuseni, dar putea sa faca mai mult in cazul operatiunilor de localizare si salvare, sustine seful institutiei. Consider ca.

Le-am spus ca suntem fratii lor, de aceea am venit sa vedem cum se simt. Salvatorii din Apuseni, in vizita la medicii internati la Cluj, dupa audieri

Zece localnici din Apuseni, primii care au pornit in cautarea victimelor accidentului aviatic de saptamana trecuta, au fost audiati, marti, de procurori. Nici cei trei medici care au supravietuit accidentului nu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )