Libnet.ro
UNICEF

14:01

Traian Basescu cere o mai mare implicare a Turciei in regiunea Marii Negre

Antena3 Antena3,
Traian Basescu cere o mai mare implicare a Turciei in regiunea Marii Negre

Traian Basescu face apel pentru o mai mare implicare a Turciei in regiunea Marii Negre, argumentand ca este nevoie de o abordare pragmatica in privinta cooperarii in zone mai putin sensibile din aceasta. continuă pe Antena3

Traian Basescu face apel la Turcia pentru o implicare mai mare in regiunea Marii Negre

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a facut apel la Ankara pentru o implicare mai mare in regiunea Marii Negre, mentionand ca este nevoie de o abordare pragmatica asupra cooperarii in domenii mai putin sensibile, cum ar fi cercetarea sau protectia mediului, potrivit unui interviu acordat de seful statului ziarului turc Hurriyet Daily News.

Mesajul lui Traian Basescu pentru noii judecatori: Daca voi ajunge in instanta, amintiti-va ca nimeni nu e mai presus de lege

Presedintele Traian Basescu a incheiat cu lacrimi in ochi, marti, discursul de la intalnirea cu absolventii INM, spunandu-le acestora: Daca vreodata voi ajunge in instanta in care dumneavoastra lucrati,.

VIDEO Traian Basescu, catre tinerii magistrati: Politicul exercita o presiune formidabila asupra justitiei. Daca vreodata voi ajunge in fata dvs, sa va aduceti aminte ca nimeni nu e mai presus de lege

Traian Basescu s-a intalnit marti cu noii absolventi ai Institutului National al Magistraturii, carora le-a atras atentia ca asupra justitiei a inceput sa se exercite o presiune formidabila din partea politicului si le-a cerut ca, daca va ajunge vreodata in fata lor, sa nu uite ca nimeni nu e mai presus de lege.

Sondaj CSOP: Traian Basescu, din nou locomotiva electorala

Presedintele Traian Basescu are cei mai multi simpatizanti din zona celor nemultumiti de guvernarea USL. Informatiile apar in cea de-a doua parte a sondajului CSOP, comandat de B1 TV si Evenimentul Zilei. Mai.

Sondaj CSOP: Traian Basescu, din nou locomotiva electorala (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu are cei mai multi simpatizanti din zona celor nemultumiti de guvernarea USL. Informatiile apar in cea de-a doua parte a sondajului CSOP, comandat de B1 TV si Evenimentul Zilei. Mai.

Traian Basescu: Localizarea accidentului din Apuseni era in responsabilitatea MAI si a Ministerului Transporturilor

Presedintele Traian Basescu a comentat, duminica, desfasurarea actiunii de salvare din MuntiiApuseni, precizand ca nu tinea de responsabilitatea STS, ci de cea a MAI si a.

VIDEO Traian Basescu, despre accidentul din Apuseni: Demiterea directorului STS si trecerea serviciului la MAI nu sunt viabile/ Localizarea se putea face in 30-35 de minute

Presedintele Traian Basescu a declarat ca premierul Victor Ponta a solicitat in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii desfasurate duminica demiterea directorului Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris, si trecerea STS la Ministerul Afacerilor Interne, seful statului precizand ca niciuna dintre variante nu este viabila. Potrivit presedintelui, politicienii au lansat o minciuna publica de natura sa discrediteze o institutie a statului care si-a facut datoria, pentru ca STS nu are nici echipament si nici dreptul legal pentru a face localizarea exacta a locului accidentului. In ceea ce priveste accidentul aviatic din Apuseni, seful statului a aratat ca esecul actiunii de salvare a fost cauzat de lipsa se coordonare in conformitate cu reglementarile in vigoare. Comandamentele cerute de lege nu s-au constituit nici la Ministerul Transporturilor, nici la Ministerul de Interne, a declarat Basescu, aratand ca responsabilitatea celor doua institutii amintite nu poate fi data la o parte.

Presedintele Traian Basescu este asteptat la dezbaterea Fundatiei Miscarea Populara de la Cluj

Presedintele Traian Basescu este asteptat, duminica, 9 februarie, la Cluj-Napoca, la dezbaterea organizata de Fundatia Miscarea Populara, la care vor mai participa,primaurl Clujului, Emil Boc, si deputatul Elena Udrea.

Traian Basescu: Romania va avea in 2014 o crestere economica intre 3-4%. Crestere economica avem, stabilitate politica avem, cu un guvern stabil ca nu-l miscam cu nimic de acolo

Romania va inregistra in 2014 o crestere economica cuprinsa intre 3 si 4 %, a afirmat miercuri presedintele Traian Basescu, in fata reprezentantilor comunitatii romanesti din Turcia, reuniti la ambasada Bucurestiului din Ankara, unde seful statului a precizat ca este, ca si in 2013, mai optimist decat estimarile FMI.

Implicatiile economice ale vizitei lui Traian Basescu in Turcia. in ce domenii sunt poftiti turcii sa investeasca

Pentru noi, romanii, vizita lui Traian Basescu in Turcia a vizat consolidarea legaturii economice intre cele doua state. Cum arata cifrele care impletesc aceasta legatura si care sunt calculele viitoare?.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )