Libnet.ro
UNICEF

17:30

Traian Basescu, despre fostul sef al SRI: Maior mi-a placut ca era echilibrat. Niciodata nu l-am suspectat ca nu e bun pesedist

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, despre fostul sef al SRI: Maior mi-a placut ca era echilibrat. Niciodata nu l-am suspectat ca nu e bun pesedist

Traian Basescu: Maior mi-a placut ca era echilibrat, niciodata nu l-am suspectat ca nu e bun pesedist. E un om loial partidului, dar in acelasi timp e un om foarte echilibrat. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, despre fostul sef al SRI: Niciodata nu l-am suspectat pe George Maior ca nu e bun pesedist. E loial partidului, dar e un om echilibrat

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca fostul director al Serviciului Roman de Informatii, George Maior, nu a renuntat niciodata sa fie omul PSD. Maior mi-a placut ca era echilibrat,.

Traian Basescu, despre Tariceanu: isi vinde constiinta pentru orice beneficiu personal, asa cum a vandut si Alianta D.A.

Fostul sef de stat l-a acuzat pe Tariceanu, actualul presedinte al Senatului, ca inca din timpul Aliantei D. juca in echipa PSD-ului.

Traian Basescu, despre infrangerea Simonei Halep: A fi campion inseamna sa pierzi. Iti spune unul care a pierdut multe etape, dar niciodata un campionat

Simona Halep a pierdut surprinzator in primul tur al turneului de la Madrid a invins-o Alize Cornet), iar in apararea sportivei a sarit Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei. A fi campion inseamna sa pierzi. Iti spune unul care a pierdut multe etape, dar niciodata un campionat, a precizat Basescu pe Facebook.

Traian Basescu, despre rapirea jurnalistilor: Nu s-au platit bani. EXCLUS. S-au gasit alte forme. Cine este principalul vinovat

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat la emisiunea Adevarul Live ca rapirea celor trei jurnalisti in Irak l-a gasit in drum spre casa dintr-o vizita pe care o efectuase in Afganistat la soldatii romani dislocati acolo.

George Maior, ambasador: Care au fost semnele ca fostul sef al SRI va pleca la Washington

George Maior ambasador. in cele trei luni de la demisia din fruntea SRI la numirea in functia de ambasador la Washington, George Maior a scris editoriale in presa straina, publicatia preferata fiind Financial Times, a facut publica o convorbire a sa cu directorul CIA, John Brennan, plus alte activitati de lobby diplomatic. Premierul Victor Ponta a spus ca seful CIA s-a interesat in timpul discutiilor cu el de George Maior.

FOTO. Traian Basescu, mesaj dur pentru plagiatorul mincinos

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a avut, duminca, o reactie extrem de dura la interviul pe care Victor Ponta l-a acordat, in Qatar, la postul de televiziune B1 Tv. intr-un mesaj pe contul sau de Facebook, fostul sef de stat l-a numit pe premier plagiator mincinos deoarece premierul nu a spus ca acea crestere de 53% a fondurilor de absorbtie se datoreaza contractelor semnate in timpul lui Emil Boc.

Robert Turcescu: Tripleta Basescu - Macovei - Morar a reusit sa duca la fenomenul descatusare a justitiei. Un element pe care a mizat Traian Basescu a fost serviciul de informatii (VIDEO)

Robert Turcescu a afirmat ca in timpul mandatului sau ca presedinte, Traian Basescu a reusit descatusarea justitie. Totul, cu ajutorul Monicai Macovei si a lui Daniel Morar. Fostul sef al statului ar fi mizat.

Traian Basescu acuza interventiile in forta ale institutiilor statului: Oare singura modalitate de a guverna tara este instituirea spaimei de descinderi?

De sase luni, in Romania, toata lumea descinde, acuza pe pagina sa de Facebook Traian Basescu, fostul sef al statului spunand ca trebuie sa ne dorim o tara in care institutiile statului sa fie in primul rand respectate si mai putin temute.

Interviu-Eveniment: Traian Basescu: Nu l-am urat pe Adrian Nastase. Am baut un whiskey impreuna cand eram vecini

Traian Basescu vine luni, 4 mai, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, pentru o discutie sincera despre cei 10 ani in fruntea statului. Fostul presedinte al Romaniei va explica deciziile controversate pe care a trebuit sa le ia de-a lungul celor doua mandate la Cotroceni, cum si-a ales oamenii cu care a condus tara si enumera momentele critice in care a luat decizii capitale.

Basescu, despre rapirea jurnalistilor in 2005: A fost un act de terorism impotriva statului. Nu s-au platit bani pentru rascumparare

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit pentru Adevarul despre criza rapirii jurnalistilor din 2005 si despre fuga lui Omar Hayssam din tara. Basescu a povestit ca a aflat despre rapirea a trei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )