Libnet.ro
UNICEF

23:00

Traian Basescu, despre situatia locuintei pe care trebuie sa o primeasca de la stat: Am rugat Guvernul pentru ca mi-e jena de Iohannis (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre situatia locuintei pe care trebuie sa o primeasca de la stat: Am rugat Guvernul pentru ca mi-e jena de Iohannis (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, la iesirea din sediul Partidului Miscarii Populare, ca Executivul vrea sa isi bata joc atat de el, cat si de Klaus Iohannis. Declaratiile vin in contextul. continuă pe B1

CSM sesizeaza Inspectia judiciara dupa declaratiile facute de Traian Basescu despre situatia terenurilor din comuna Nana

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) sesizeaza Inspectia judiciara in cazul declaratiilor lui Traian Basescu, referitoare la sechestrul pus pe terenurile agricole restituite in perioada 1996-2010 mai multor.

Traian Basescu, despre cazul Elenei Udrea: Am convingerea ca delatiunile unora dintre fostii ei subordonati nu vor putea fi probate (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre problema pe care Elena Udrea a semnalat-o, miercuri seara, privind vizita pe care urmeaza sa o faca la medic impotriva vointei sale. La iesirea din sediul.

Traian Basescu, despre sechestrul pe terenul de la Nana: Domnul Nitu are sensibilitati. Acest proces a avut baza politica iar Parchetul a dezinformat (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a facut, luni, declaratii, la iesirea din sediul Partidului Miscarii Populare. intrebat de jurnalistii prezenti despre sechestrul pus pe terenul de la Nana, Traian Basescu a.

Traian Basescu, despre raspopitul de la Antena 3, batranul turnator si tanarul turnator: Vor sa distruga credibilitatea PMP. Nu vor reusi (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost, joi, in vizita la sediul Partidului Miscarea Populara. La iesirea din sediul PMP, Basescu a declarat ca partidul reinvie, in ciuda incercarilor unor televiziuni de a.

Traian Basescu e DISPERAT. Acuzatiile GRAVE pe care le face despre oameni-cheie din politica

Sechestrul pe terenurile de la Nana a fost o actiune politica, initiata de Victor Ponta, sustine Traian Basescu. Fostul presedinte a ales din nou sediul PMP pentru a face declaratii cand are ceva de spus,.

Cum a reactionat premierul dupa declaratiile lui Basescu despre ancheta de la Nana

Premierul Victor Ponta, a declarat, luni, privitor la declaratiile lui Traian Basescu despre ancheta procurorilor de la Nana, ca nu are nicio treaba cu fostul presedinte.

Guvern: Traian Basescu trebuie sa paraseasca vila Lac 3 si va primi o locuinta provizorie

Guvernul a modificat cadrul legal prin introducerea unui articol care permite fostului presedinte Traian Basescu sa primeasca o locuinta provizorie pana cand vila care i-a fost acordata ca resedinta va fi renovata, au declarat surse oficiale pentru Mediafax. Cadrul legal a fost modificat prin ordonanta de urgenta, conform surselor citate. Urmare a acestei decizii si dupa ce ii va fi repartizata locuinta provizorie, Basescu va trebuie sa paraseasca vila Lac 3.

Basescu, despre scandalul vilelor de protocol: Senzatia mea e ca Ponta nu vrea sa-si bata joc doar de mine, ci si de presedintele in functie

Traian Basescu a declarat joi ca a rugat guvernul sa gaseasca o solutie pentru a rezolva problema locuintei de protocol la care are dreptul, spunand ca mi-e jena de Iohannis, el are dreptul sa stea acolo in vila ocupata inca de Traian Basescu, pentru ca noua locuinta de protocol e in proces de amenajare - n. red. Senzatia mea e ca Ponta nu vrea sa-si bata joc doar de mine, ci si de presedintele in functie, a adaugat Basescu.

Traian Basescu va primi o locuinta provizorie, potrivit unei ordonante de urgenta: Fostul presedinte, nevoit sa paraseasca Vila Lac 3

Guvernul a decis, printr-o ordonanta de urgenta, ca Traian Basescu, sa primeasca o locuinta provizorie, pana cand vila care i-a fost acordata ca resedinta va fi renovata. Asadar, in aceasta situatie,.

Explicatia lui Traian Basescu. De ce a postat clipul despre Dosarul Mineriadei

Fostul presedinte Traian Basescu i-a explicat jurnalistului Catalin Striblea ca filmul postat pe facebook despre Dosarul Mineriadei nu este un atac la adresa Codrutei Kovesi, ci o incercare de a-si apara mandatul.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )