Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: in Romania se instaleaza la putere o secta a securitatii nationale corupta

B1 B1,
Traian Basescu: in Romania se instaleaza la putere o secta a securitatii nationale corupta

O 'secta a securitatii nationale' corupta, avida de putere, nelegitima se instaleaza la conducere in Romania pe fondul slabiciunilor clasei politice, considera fostul presedinte. continuă pe B1

Traian Basescu: Se instaleaza la putere o secta a securitatii nationale corupta, avida de putere, nelegitima

Fostul sef al statului Traian Basescu considera ca in Romania, se instaleaza la putere o secta a securitatii nationale care este corupta, avida de putere, nelegitima in exercitarea puterii si-a propus sa substituie clasa politica si cu tendinta de a influenta si justitia.

Traian Basescu: Se instaleaza la putere o secta a securitatii nationale corupta, avida de putere, nelegitima

Traian Basescu a revenit pe Facebook cu o postare ampla despre serviciile secrete si statul confiscat de acestea. Fostul presedinte sustine ca exista in desfasurare un asalt asupra Parlamentului.

Basescu: Exista o secta a securitatii nationale, prezenta si in Guvern, ce vrea sa controleze decizia politica

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat ca in Romania s-a constituit o secta a securitatii nationale, cu radacini in SRI si DNA care doreste in mod deliberat compromiterea institutiilor politice si care are reprezentanti inclusiv la nivel guvernamental, Basescu nominalizandu-i pe vicepremierul Vasile Dincu si pe ministrul Educatiei, Adrian Curaj.

Traian Basescu: Am luat decizia in privinta eventualei candidaturi la Primaria Capitalei

Traian Basescu, presedintele PMP, a afirmat, duminica, la Romania TV, ca a luat o decizie privind o candidatura a sa la postul de primar general al Bucurestilor. Fiti convinsa ca decizia mea.

Traian Basescu despre o eventuala candidatura la Primarie: Decizia mea este luata, dar nu consider oportun sa va spun ce decizie am luat

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica seara, la Romania Tv, ca decizia sa in privinta unei candidaturi la Primaria Capitalei este luata, dar o va anunta ce hotarare a luat la momentul potrivit, relateaza Agerpres.

Traian Basescu, pozitie neutra fata de Marian Munteanu: Nu-l urasc, nu-l iubesc

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat, duminica seara, ca are o pozitie neutra fata de Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, si ca in anii '90 l-a vazut ca pe un exponent al Pietei Universitatii, ulterior cu o evolutie interesanta, cu abordari nationaliste, usor aplecate spre doctrina legionara. Declaratiile au fost facute de fostul sef al statului intr-o emisiune la Romania Tv, potrivit Agerpres.

Nicusor Dan ii raspunde lui Traian Basescu: Este un politician expirat

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, i-a raspuns lui Traian Basescu, dupa ce seful statului l-a caracterizat drept un habarnist bun de gura.

Traian Basescu, atac la adresa SRI si DNA: Florian Coldea e creierul, Laura Codruta Kovesi executa (VIDEO)

Traian Basescu continua seria atacurilor la adresa sefilor SRI si DNA. Fostul presedinte face dezvaluiri incendiare despre Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea. Basescu ii acuza pe cei doi ca au.

Traian Basescu, despre candidatura la Primaria Capitalei: O sa fac ceea ce trebuie (VIDEO)

Candidatura lui Traian Basescu la Primaria Capitalei ramane invaluita in mister! Fostul presedinte a declarat ca a luat o decizie in acest sens, insa nu o va face publica.

Traian Basescu, acuzatii grave despre Vasile Blaga: Declaratiile pot aduce modificari considerabile scenei politice (VIDEO)

Traian Basescu continua razboiul cu Vasile Blaga. Fostul presedinte l-a acuzat, intr-o postare pe Facebook pe liderul PNL, ca nu ar fi lucrat corect in campania din 2012 cand a ajuns senator.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )