Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu s-a-ntors pe maidanul politic: Dupa cat de greu se misca marele PNL, parca vezi ca iar devine liderul opozitiei

B1 B1,
 Traian Basescu s-a-ntors pe maidanul politic: Dupa cat de greu se misca marele PNL, parca vezi ca iar devine liderul opozitiei

Traian Basescu pare sa-si pregateasca o revenire in forta pe scena politica. Fostul presedinte face declaratii politice aproape zilnic. O sustine neconditionat pe Udrea, isi apara mandatele, il. continuă pe B1

Tiberiu Nitu: Traian Basescu a sunat la cabinetul meu dupa sechestrul de la Nana

Traian Basescu a incercat sa intervina la procurorul general dupa instituirera sechestrului pe terenurile de la Nana. Tiberiu Nitu a declarat in aceasta dimineata ca fostul presedinte a telefonat la .

Procurorul general: Traian Basescu a sunat la cabinet dupa sechestrul in dosarul Nana. Nu am avut nicio discutie

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat miercuri ca fostul presedinte Traian Basescu a sunat la cabinetul sau dupa punerea sechestrului in dosarul Nana, dar ca nu a discutat cu acesta, transmite Agerpres.

Subiectiv: Telefonul, noua obsesie a lui Traian Basescu

Telefonul pe care Traian Basescu l-a dat procurorului general dupa sechestrul de la Nana a provocat scandal in Consiliul Superior al Magistraturii. Un judecator din CSM a decis sa sesizeze in nume propriu.

Traian Basescu: incerc sa o tratez pe Gabi Firea ca pe o mamica in luna a opta, asa s-a prevalat public. Sa se hotarasca - mama sau om politic? Ma ofer sa-i botez copilul (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, ca Gabriela Firea trebuie sa se hotarasca cum vrea sa fie tratata, ca o femeie in luna a opta sau ca om politic, referitor la acuzatiile aduse in dosarul.

Traian Basescu: Firea sa se hotarasca daca vrea sa fie femeia in luna a opta sau om politic

Suspectul de santaj, Traian Basescu a mers astazi la Parchetul General, unde a stat doar 20 de minute si a refuzat sa dea declaratii, atat in fata procurorilor dar si a presei. Este acuzat de doua fapte de.

Traian Basescu: Ma ofer sa ii botez copilul Gabrielei Firea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, ca Gabriela Firea trebuie sa se hotarasca cum vrea sa fie tratata, ca o femeie in luna a opta sau ca om politic, referitor la acuzatiile aduse in dosarul de santaj.

Tiberiu Nitu: Traian Basescu a sunat la Parchet, dupa ce s-a pus sechestru pe terenurile de la Nana

Procurorul General al Romaniei Tiberiu Nitu a declarat, miercuri, ca fostul presedinte Traian Basescu a sunat la Parchet, dupa ce procurorii au instituit sechestru pe terenurile de la Nana, informeaza B1 Tv.

Dan Voiculescu il da in judecata pe Traian Basescu, dupa afirmatiile privind Crescent

Fondatorul PC Dan Voiculescu, aflat in detentie, a anuntat marti, intr-o postare pe blogul personal, ca a pornit o actiune in justitie impotriva lui Traian Basescu, dupa afirmatiile fostului presedinte privind fondurile Crescent.

CTP, despre scandalul Gabriela Firea - Traian Basescu: Senatoarea PSD nu poate fi banuita ca ar fi vreo zambila, dalba copila

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu analizeaza, intr-un articol publicat pe Gandul. info, disputa dintre fostul presedinte Traian Basescu si senatorul PSD Gabriela Firea. Scandalul Basescu - Firea a inceput dupa.

Dan Voiculescu il da in judecata pe Traian Basescu, dupa afirmatiile despre fondurile Crescent si Gabriela Firea

Fondatorul PC Dan Voiculescu, aflat in detentie, a anuntat marti, intr-o postare pe blogul personal, ca a pornit o actiune in justitie impotriva lui Traian Basescu, dupa afirmatiile fostului presedinte privind fondurile Crescent.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )