Libnet.ro
UNICEF

21:00

Traian Berbeceanu a fost trimis in judecata pentru luare de mita si fals in inscrisuri

B1 B1,
Traian Berbeceanu a fost trimis in judecata pentru luare de mita si fals in inscrisuri

Traian Berbeceanu, fostul sef al BCCO Alba, a fost trimis in judecata pentru diferite infractiuni printre care luare de mita si fals in inscrisuri. Acesta este acuzat de procurorii DIICOTca a sprijinit o. continuă pe B1

Sef din CJ Caras-Severin, trimis in judecata pentru luare de mita

Seful Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat din CJ Caras-Severin, Ianas Roseti, a fost trimis in judecata, fiind acuzat ca a cerut si primit de la administratorul unei firme 36. 000 de lei,.

Mircea Basescu a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta

Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, fiind acuzat de trafic de influenta.

Fostul sef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost trimis in judecata

Fostul sef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost trimis in judecata, miercuri, pentru diferite infractiuni, printre care luare de mita si fals in inscrisuri, informeaza B1. ro.

Barbatul din Alba care si-a ucis mama cu o furca a fost trimis in judecata

Un tanar in varsta de 27 de ani, cu domiciliul in comuna Farau din judetul Alba, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Alba pentru omor. Bartha Stefan risca pana la 20 de ani de inchisoare dupa ce si-a omorat mama cu o furca.

Fost director in Ministerul Economiei, retinut de DNA pentru luare de mita

Procurorii anticoruptie l-au retinut pentru 24 de ore, marti, pentru pe infractiunea de luare de mita, pe Gabriel Toader, director in cadrul Ministerului Economiei la data comiterii faptelor. Alaturi de acesta au mai fost retinute alte doua persoane, pentru dare de mita si complicitate la luare de mita.

DNA: Mircea Basescu, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a lui Mircea Basescu, pentru trafic de influenta, si a lui Marian Capatana, pentru complicitate la infractiunea de trafic de influenta, cei doi fiind acuzati ca au primit in total drept mita suma de 600. 000 euro, se arata intr-un comunicat de presa al DNA. Procurorii anticoruptie il acuzat pe fratele presedintelui ca ar fi primit de la familia lui Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondial, suma de 250. 000 de euro pentru a interveni pe langa judecatori pentru a asigura o sentinta favorabila in procesul acestuia. Marian Capatana, in calitate de intermediar, si-ar fi insusit 350. 000 de euro.

Tribunalul Bihor a decis arestarea fostului director din Ministerul Economiei Gabriel Toader, retinut pentru luare de mita

Tribunalul Bihor a decis, miercuri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului director din MinisterulEconomiei Gabriel Toader, retinut de DNA pentru luare de mita. Alaturi de acesta au fost arestati.

Fost director din Ministerul Economiei, retinut pentru luare de mita

Gabriel Rasvan Toader, la data faptelor director general al Direc and tiei Generale Politici Industriale and si Mediul de Afaceri din cadrul Ministerului Economiei, Comer and tului and si Mediului de Afaceri, a fost retinut pentru luare de mita sub forma de 48 metri cubi de beton, folositi la constructia unui imobil, transmite DNA.

Judecatoare din Radauti, sub control judiciar pentru luare de mita

In loc sa-si petreaca vacanta pe litoral, o judecatoare din Radauti isi va face concediul la sectia de politie. Daniela-Mariana Prandea este cercetata de DNA sub control judiciar pentru luare de mita si.

Bastan trimis in judecata pentru teroare imobiliara. Trifu Carpaci, acuzat ca si-a santajat vecinii care nu au vrut sa-i vanda apartamentele

Politistii timiseni au finalizat cercetarile intr-un dosar in care bastanul Trifu Carpaci a fost trimis in judecata pentru santaj, fiind acuzat ca si-a terorizat vecinii care au refuzat sa le vanda apartamentele.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )