Libnet.ro
UNICEF

19:30

Fostul sef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost trimis in judecata

România Liberă România Liberă,
Fostul sef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost trimis in judecata

Fostul sef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost trimis in judecata, miercuri, pentru diferite infractiuni, printre care luare de mita si fals in inscrisuri, informeaza B1. ro. continuă pe România Liberă

Fostul comandant al BCCO Alba Iulia, comisarul sef Traian Berbeceanu, trimis in judecata de DIICOT

Fostul comandant al BCCO Alba Iulia, comisarul sef Traian Berbeceanu, a fost trimis in judecata de structura centrala a DIICOT. Berbeceanu este acuzat de sprijinire a unui grup infractional si luare de mita. Dosarul a fost transmis instantei in aceeasi zi in care procurorii DNA au decis sa ii trimita in jduecata pe anchetatorii lui Berbeceanu, procurorii Ioan Muresan si Nicolaie Cean, respectiv politistul Alin Muntean.

Traian Berbeceanu a fost trimis in judecata pentru luare de mita si fals in inscrisuri

Traian Berbeceanu, fostul sef al BCCO Alba, a fost trimis in judecata pentru diferite infractiuni printre care luare de mita si fals in inscrisuri. Acesta este acuzat de procurorii DIICOTca a sprijinit o.

DNA vs. DIICOT: Traian Berbeceanu si anchetatorii care i-au fabricat un dosar penal, trimisi in judecata

Fostul procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) Alba, Ioan Muresan, adjunctul sau, Nicolaie Cean, si ofiterul de politie Alin Muntean au fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie dupa ce i-ar fi fabricat un dosar de coruptie lui Traian Berbeceanu. in acelasi timp, procurorii DIICOT Bucuresti l-au trimis pe comisar in judecata pentru mai multe infractiuni grave.

Traian Berbeceanu, trimis in judecata de DIICOT

Traian Berbeceanu, alte patru persoane si o societate comerciala au fost trimisi in judecata de DIICOT pentru sprijinirea unui grup infractional organizat, luare de mita, spalare de bani si alte infractiuni, potrivit unui comunicat DIICOT.

Barbatul din Alba care si-a ucis mama cu o furca a fost trimis in judecata

Un tanar in varsta de 27 de ani, cu domiciliul in comuna Farau din judetul Alba, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Alba pentru omor. Bartha Stefan risca pana la 20 de ani de inchisoare dupa ce si-a omorat mama cu o furca.

Fostul sef al SGG Eugen Bejenariu, audiat la DNA in dosarul licentelor IT pentru scoli

Fostul sef al Secretariatului General al Guvernului Eugen Bejenariu este audiat, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie, in dosarul de coruptie privind inchirierea de licente IT pentru scoli, pentru care.

Fostul sef al SGG Eugen Bejenariu, audiat la DNA in dosarul licentelor IT pentru scoli

Fostul sef al Secretariatului General al Guvernului Eugen Bejenariu este audiat, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie, in dosarul de coruptie privind inchirierea de licente IT pentru scoli. intrebat.

Comisioane de milioane la nivel inalt. Fostul sef al Secretariatului General al Guvernului Eugen Bejinariu si ministrul Mihnea Costoiu, audiati de DNA

Fostul sef al Secretariatului General al Guvernului SGG) Eugen Bejinariu s-a prezentat, miercuri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul licentelor IT la Ministerul Educatiei. De asemenea, astazi a ajuns in fata procurorilor si ministrul Mihnea Costoiu.

Ianas Roseti, director din cadrul CJ Caras-Severin, a fost trimis in judecata

Seful Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat din Consiliul Judetean Caras-Severin, Ianas Roseti, a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea 9. 000 de lei dintr-un total de 8. 000 de euro solicita and ti in schimbul atribuirii de contracte in mod preferential.

Mircea Basescu a fost trimis in judecata de procurorii DNA

Mircea Basescu a fost trimis in judecata, luni, de catre procuroriiDNA, in dosarul in care fratele presedintelui este acuzat ca, prin intermediul lui Capatana, ar fi primit 250. 000 de euro pentru a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )